Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintezek jogosan sértődtem meg? 18l
Ma reggel megyek ki a szobámból (bugyiban melltartóban) mikor jött velem szembe az exem a nővérem szobájából. Hát meg is kétdéztem tőle hogy mit keres itt, ő meg el mondta hogy a nővéremmel dugott, és még hozzá tette hogy "a nővéred jobb mint te voltál" namost én erre nem mondtam semmit csak vissza mentem a szobámba ő meg követett hogy tudod hogy nem mondtam komolyan igy szeretlek úgy szeretlek aztán el kezdtem vele kiabálni hogy takarodjon a házunkból
Erre megsértődött ő is nővétem is meg én is hisz tudjuk hogy testvér exével/ barátjával nem kezdünk
szép kis család vagytok ba.szdmeg. mi ez, cigányputri? ott el tudom az ilyet képzelni
egyébként kamu a sztori
"tudjuk hogy testvér exével/ barátjával nem kezdünk"
Miért is nem? Ha egyszer ex Nehogy te mondd már meg, hogy kivel dugjon. A csajokra sokkal jellemzőbb, hogy a volt pasijuk testvérével, haverjácal kúrnak. Az a re bajod, higy tovább lépett és nem sírdogál egy sarokban. Egoista pi*a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!