Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintezek jogosan sértődtem meg? 18l
Figyelt kérdés
Ma reggel megyek ki a szobámból (bugyiban melltartóban) mikor jött velem szembe az exem a nővérem szobájából. Hát meg is kétdéztem tőle hogy mit keres itt, ő meg el mondta hogy a nővéremmel dugott, és még hozzá tette hogy "a nővéred jobb mint te voltál" namost én erre nem mondtam semmit csak vissza mentem a szobámba ő meg követett hogy tudod hogy nem mondtam komolyan igy szeretlek úgy szeretlek aztán el kezdtem vele kiabálni hogy takarodjon a házunkból
Erre megsértődött ő is nővétem is meg én is hisz tudjuk hogy testvér exével/ barátjával nem kezdünk
2016. dec. 12. 22:02
1/20 anonim válasza:
Hát elég tapló volt az exed.. De a nővéred is egy olcsó cafka hogy megdugatta magát az exeddel! 22 L
2/20 anonim válasza:
Basszus ez meredek ez nekem is szarul esett volna ledobbentrm volna rendesen...
3/20 anonim válasza:
Szerintem igen. Tusko a volt párod.
5/20 anonim válasza:
kicsit fake gyanús ez a történet
6/20 anonim válasza:
Családban marad! No para! Biztosan tudta a nővéred hogy vele voltál! Ő pedig élvezte mindkettőtökkel! Volt már ilyen a történelemben! Ha a Nándi mesélni tudna!
7/20 anonim válasza:
Volt osztálytársam expasija elvette az oszttársam nővérét (miután felcsinálta).
Szóval nekem totál hihető a sztori.
Nyilván jogos a sértődés.
8/20 anonim válasza:
jó kis fantáziálás így késő estére :)
9/20 anonim válasza:
Már nem azért, de mit érdekel téged az exed? Gyanús hogy érzel még valamit és azért zavar ez.
10/20 anonim válasza:
Teljesen jogtalan. Mi a fa-znak vetted egyáltalán észre HA EX?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!