Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szoktátok lecsekkolni pasik farkát? Csak ránézésre nadrágban kívülről.
Figyelt kérdés
Múltkor mikor ültem egy ismerősömnél (lány) beszélgetünk, és észrevettem hogy gyors pillantást tesz arra az irányba, de aztán gyorsan visszanézett rám, és beszéltünk tovább.2016. dec. 12. 21:32
1/8 anonim válasza:
én is szoktam ilyet, pont így mint a lányismerősöd :D
de csak azzal aki bejön :D
3/8 anonim válasza:
De még mannyire ez akkor a legjobb ha pl ilyen edzőnadrágban van és rátpad teljesen akkor jön ki legjobban az alakja
4/8 anonim válasza:
Nem szoktam ilyet csinálni.. De ha szűk a nadrágja és feltűnően domborodik akkor akarva, akaratlanul de oda pillanatok.. De amúgy nem..
5/8 anonim válasza:
Igen,és elképzelem,hogy mekkora lehet az illetőnek,és reménykedem benne,hogy nem vesz észre, hogy azt csekkolom. Persze csak azét,aki tetszik! Privi nem kell,úgysem válaszolok!
6/8 anonim válasza:
Persze, meg szoktam nézni én is. :)
7/8 anonim válasza:
Jaj, megint a belső értékek.....
8/8 anonim válasza:
Kb ez a 3. amit megnézek egy pasin .Alap 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!