Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek az anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az anális szexről? Első sorban fiuk veleménye erdekel. De lányok-e is.

Figyelt kérdés
Mi az amit élveztek benne? :)
2016. dec. 12. 20:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
Utolsó: Megnézném ha a te seggedbe dugnának egy faszt, akkor is ennyire éveznéd-e.
2016. dec. 15. 02:48
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Szép megnyilvánulás volt, te paraszt. 1 nem vagyok nő, 2 kicsit beteges, hogy te bármit is bedugnál nekem, 3 ki kérte, hogy kommenteld a hozzá szolásomat? A kérdésre válaszolj. Amúgy gondolom te is csaj vagy.
2016. dec. 15. 06:08
 13/21 anonim ***** válasza:
64%

11-el egyet ertek!

Az osszes analizalos pasit jol megrakatnam a Csillag bortonbe es utanna kerdeznem , hogy ugye milyen izgato..?

2016. dec. 15. 10:58
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Nem az a lényeg, hogy fiú vagy-e vagy nő. :D Ha nem hogy nyilván más érzés bedugni meg ha neked dugják be. Ergo te könnyen beszélsz, hogy neked jó, másnak miért nem jó, ha bedugják, amikor nem neked dugják be. Ennél szájba rágósabban nem tudom elmagyarázni, az oskolába kellet volna odafigyelni annak idején.....
2016. dec. 15. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy meg nem tudom mi volt ebbe rossz megnyilvánulás. Szexualitás témánál vagyunk és egyébként meg egyelőre te sértegetted itt az embereket.....
2016. dec. 15. 20:28
 16/21 anonim ***** válasza:
15%
Hol sérteggettem bárkit is? Nem az a lényeg, hogy férfi, vagy nő? De, mert a kédés férfiakhoz szólt. Válaszoltam, erre a galamblelkű prűd pitsák, meg kutyáik, itt hisztiznek habzó szájjal. Meg bedugná nekem, meg csillag börtön.... Óvodában vagyunk, vagy mi? Elkényesztett kis pisisek, mars aludni.
2016. dec. 16. 05:13
 17/21 anonim ***** válasza:
57%
Te teljesen fogalom zavarba vagy meg nagyon elvagy tévedve hallod.....
2016. dec. 16. 19:13
 18/21 Joe.38 ***** válasza:
63%
Anál? Feminizmus rá válasz. Gyerektartásdíj női zsarolásra azaz női fegyvere férfi válasz azaz természetes reakció.
2019. jan. 27. 23:24
 19/21 manly ***** válasza:
Izgató tud lenni, de partnerfüggő.
2022. nov. 3. 16:18
 20/21 anonim ***** válasza:
50%
Bolt egy exem. Nagyobb kérek fenék, szűk segglyuk. Azzal hangoskodott mindig hogy őt az exe bárhol, bármikor seggbe tudta dugni. Hát... nekem olyan átlagos a farkam, de azért nehezen ment be tövig neki. Nekem tetszett, mert szűk volt, és hát, kicsit "betörtem" érzés volt. Neki nem annyira, de nem volt belőle gond.
2022. nov. 11. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!