Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csak szűz lánnyal tudom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak szűz lánnyal tudom magam elképzelni?

Figyelt kérdés

Senkitől nem hallottam ilyet, hogy különösebben érdekelné, hogy a barátnőjének ő az első, vagy sem. Nekem viszont ez nagyon fontos. Nem szívesen járnék olyan lánnyal, vagy fennék később feleségül egy olyan lányt, aki előttem már szexelt valakivel. Fontos, hogy csak én ismerjem őt az ágyban, csak én lássam meztelenül.

Más is van ezzel így?

20/F

2016. dec. 11. 18:33
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Nem értem miért forgatjátok ki a szavaimat.

Nyilván elmegy nőgyógyászhoz, mert az fontos, és nem szexuális jellegű, hanem orvosi. Egyébként meg nőhöz kell menni és kész.

Tudjátok, hogy hogy értem, mégis kiforgatjátok.

2016. dec. 11. 21:41
 12/19 anonim ***** válasza:
79%

Tudjuk igen, de nem merjük elhinni, hogy ilyen világképpel melletted maradjon valaki...

Te is szűzen ő is szűzen összekerültök, aztán egymáson elvesztitek... vagy összeillettek vagy nem, aztán jön a megcsalás, hiszti, szakítás...

Mindezt azért, mert a te nőd az csak a tied lehet (szerinted)...

Van eladó méregdrága erényövem egy kulccsal - nem érdekel?

2016. dec. 11. 22:19
 13/19 anonim ***** válasza:
79%

Nem forgatjuk ki, csak abszurd ami a fejedben van.

Ő legyen szűz és érintetlen, na meg nézzen is ki valahogy, legyen alárendelt szerepben, mert a te kiváltságod maga az egész nő.

Tényleg nem érzed ebben a hányingerkeltő önzést?

2016. dec. 11. 22:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy itt villognak a hirdetésben a műpuncik.

Javaslom vegyél egyet, az tényleg szűz, oda rajtad kívül senki nem dugta be a farkát, és csak a tiéd lehet!

2016. dec. 11. 22:34
 15/19 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..

ezt csak úgy idelinkelem és remélem magadtól is levonod a konklúziót

2016. dec. 11. 22:47
 16/19 anonim ***** válasza:
53%

Mert te magad is az vagy igy azt hiszed, hogy így nem ciki ha kicsi a p**csöd és béba vagy.

Amúgy meg szűzzel házasodni a legnagyobb baromság.

2016. dec. 12. 12:43
 17/19 anonim válasza:
14%

Azért mert gondolom még te is szűz vagy. Azért, mert szerintem az élet egyik legjobb élménye lehet, amikor egy férfi és egy nő mindketten szüzen felfedezik a testi örömöket. Azért, mert te is szeretnéd ezt megtapasztalni.

Nincs ebben semmi rossz. Csak k*rvára igazságtalan az élettől, hogy valakinek ez kijut, valakinek meg nem.

2016. dec. 12. 20:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek ez a legfőbb vágya.

2016. dec. 12. 22:54
 19/19 anonim ***** válasza:

#17-nek igaza van szerintem, legalábbis én is így gondolom (lányként).

És a kérdezőt is megértem, mondjuk a "nőhöz kell menni", kicsit túlzás, ott már én is kis írányításivágyat érzékelek.

2016. dec. 21. 03:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!