Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szűz lánnyal tudom magam elképzelni?
Senkitől nem hallottam ilyet, hogy különösebben érdekelné, hogy a barátnőjének ő az első, vagy sem. Nekem viszont ez nagyon fontos. Nem szívesen járnék olyan lánnyal, vagy fennék később feleségül egy olyan lányt, aki előttem már szexelt valakivel. Fontos, hogy csak én ismerjem őt az ágyban, csak én lássam meztelenül.
Más is van ezzel így?
20/F
Sok sikert!
El kell szomorítsalak, egyik embert sem lehet birtokolni.
Már pedig te ezt szeretnéd.
Nem baj, még van időd felnőni!
Te összekevered a házasságlevelet a tulajdon-lappal!
Az ilyen alakokat a lehető legnagyobb ívben kerülni kell!
Nem értem miért írjátok ezeket. Nem birtokolni akarom őt és nem is korlátoznám. Nem akarok beleszólni kikkel barátkozik, kivel tölti az idejét, mit csinál, ha elmegy szórakozni. (Mert ti kb. úgy írjátok, hogy én ezt akarom megszabni.)
Én csak annyit szeretnék, hogy ne szexeljen mással. Ez nem egy nagy birtoklási vágy. Egyszerűen szeretném, ha a legintimebb részeit meghagyná a férjének.
Juhuhúúú, férjének? :D
Nem szexelsz vele addig, amíg össze nem házasodtok?
Nőgyógyász se láthatja? Pedig ő hozzá is nyúl, az már majdnem felér egy pettinggel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!