Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nekem van ilyen gáz testem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem van ilyen gáz testem vagy neki vannak merevedési gondjai?

Figyelt kérdés

Tegnap feküdtem le a sráccal másodjára, akivel alakulóban (volt) a kapcsolatunk.

Első alkalomkor sem állt fel neki rendesen a farka, leginkább csak engem akart nyalni folyamatosan vagy 5x, ami elég zavaró volt, mert nem igénylem ennyiszer egy este alatt, mondtam is neki, hogy nekem kellene kis idő, hogy "pihenjek" , már fájt :S

Tegnap volt a második alkalom, nyalás után jöttem volna a viszonzással én, de a farka megsem mozdult sem a szopásra, sem a kézzel izgatásra semmire..

amikor magának csinálta akkor talán kicsit "nőtt" valamennyit de ígyis elég puha volt :/

Azt tudom hogy annyira nem vagyok az esete testileg, mert vékony vagyok, elég kis mellekkel, neki meg a bögyösebb testesebb lányok jönnek be..

Ezért lehetett ez az egész vagy azért mert impotens?

A legjobb:

Ma reggel írt facebookon nekem, hogy képzeljem el, lefeküdt (ÁLLITÓLAG :D) egy csajjal és vele sikerült, így mégse impotens :D

Ezek után egyértelműen offos a csávó, szerintem undorító, hogy képes volt közölni, hogy megdugott mást..bár elég kamuszagú a dolog, hogy tőlem elköszön este 11kor éjfélre talál vmi p*csát aki egyből ugrik veled dugni :D

2016. dec. 9. 11:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
82%
Haggyuk már, még ha nem is vagy az esete akkor is ott voltál meztelenül vele, erre már azért reagálnia kelett volna. Ha meg annyira nem jönnélbe neki amennyire állítja, akkor nem jutottatok volna idáig h szexre kerüljön a sor. Impotens vagy meleg mint kályha. Azzal a mesével meg hogy másik csajjal ment csak nevetni lehet. Találsz jobbat, aki már a jelenlétedtől is katonásan állni fog.
2016. dec. 9. 11:53
 12/31 anonim ***** válasza:
29%
Most azért írtad ki a kérdést, mert elbizonytalanodtál magadban, hogy elég vonzó nő vagy-e, vagy pedig azért, hogy gúnyolódjál rajta, mert nem állt fel neki? A stílusod alapján szerintem inkább az utóbbi, úgyhogy szégyelld magad.
2016. dec. 9. 12:17
 13/31 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem gúnyolódok rajta!!

Nem tudom miből szűrted le ezt, de tévedsz!

Sajnálom nagyon az egészet. :(

Nem is mondtam és nem is fogom elmondani senkinek a történteket, de jól esik ismeretlenül kicsit beszélni róla, mert bántanak a történtek.

A másik, mivel nem volt sok pasival dolgom, nem történt velem hasonló, nem tudom, hogy ezt a sikertelenséget minek lehetne betudni.

Egyébként meg én teljesen normálisan álltam hozzá az első "csalódás" után is, adtam neki esélyt, hátha jobb lesz, javul a dolog..

Erre megkapom tőle facebookon, hogy megdugott egy lányt..

Miről beszélünk?!

Ki a szemét??

13as válaszoló nézzél már kicsit magadba

2016. dec. 9. 12:30
 14/31 anonim ***** válasza:
9%
Ha egy fiúnak nem áll fel egy meztelen lány látványára akkor ott már gondok vannak,nem beszélve arról ha kezelésbe is vetted.Valószínűleg csak a szája volt nagy a fiúcskának,az is lehet hogy még nem volt nővel előtted aztán izgult,és csak nyalt mint egy kiskutya.Azt legalább jól csinálta?Tudod mit?Írjál vissza neki,aztán mond meg neki hogy téged meg egy isteni pasi még az éjszaka kielégített,és annak állt a zászló rendesen nem úgy ,mint neki.:)20/L
2016. dec. 9. 12:32
 15/31 anonim ***** válasza:
Bár mi oka volt hogy nem tudott semmit, hagyd a fenébe. Lesz neked barátod aki imádni fog téged a kis melleddel együtt, és majd többször fogja akarni mint gondolnád. Csak türelem és jönni fog.
2016. dec. 9. 12:40
 16/31 anonim ***** válasza:

A srác tapló. Viszont könnyen lehet, hogy nem voltál az esete. Tudod, mindenki másra indul be. Van, aki csak a zsírdisznókra, van aki meg az anorexekre.

Ha neked volt már pozitív tapasztalatod, nem is egy, akkor miért probléma ez az eset?

2016. dec. 9. 12:43
 17/31 A kérdező kommentje:

oké. köszi :)

15. írtam neki, de én kamuzni nem fogok, hogy tegnap este én is rohantam más karjaiba..ismer, úgyis tudja, hogy nem vagyok ilyen

2016. dec. 9. 12:43
 18/31 A kérdező kommentje:
17. mert ő úgy állítja be, hogy én miattam volt
2016. dec. 9. 12:44
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! A srác is elég prosztó, szemét módon próbált kompenzálni azzal, hogy megírta neked ezt a "sztorit" Facebookon. Ez tény.

Ez neked sértette az önérzetedet, ami érthető. De én mégis úgy érzem, most sértettségedben gúnyolódsz a srácon:

"képzeljem el, lefeküdt (ÁLLITÓLAG :D) egy csajjal és vele sikerült, így mégse impotens :D "

ÁLLÍTÓLAG :D Csupa nagybetűk, nevetős szmájli, "offos a csávó", "undorító", "talál vmi p*csát"

Ez a szóhasználat engem arra enged következtetni, hogy van benned egy jó adag feszültség, amit most itt kiadsz. Olyan válaszokra vársz, amik a pasit alázzák, neked meg helyrebillentik az önbizalmadat. Az önbizalom helyrebillentésével nincs baj, de bosszúból gúnyolódni gáz.

2016. dec. 9. 12:50
 20/31 anonim ***** válasza:
gumiban nekem akk sem allna fel, ha bejonnel... :)
2016. dec. 9. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!