Amikor valaki sokat iszik lehetnek merevedési gondjai?
Figyelt kérdés
Tegnap nagyon sokat ittam és lett volna egy csaj, de nem állt fel... 18 vagyok2013. szept. 29. 16:01
2/10 anonim válasza:
Bizony hogy lehetnek, és még csak nem is korfüggő! Ne idd le állat módra magad, ha dugni akarsz.
3/10 A kérdező kommentje:
bővebben?:)
2013. szept. 29. 16:05
4/10 A kérdező kommentje:
2. köszi a választ!
2013. szept. 29. 16:05
5/10 anonim válasza:
Lehetnek ,mert kicsit fásult leszel még .
Ez nem szervi baj ,az agyad jelez fáradságot .
A közönbösség,fáradság elnyomja a sexuális vágyadat .
6/10 anonim válasza:
Én nem a 2 voltam ,ha arra gondolsz . előző
7/10 anonim válasza:
Ha piálsz, nem fogsz tudni dugni. Még ha fel is áll, általában nem tudnak elmenni a férfiak. Szóval erről van szó itt kérem szépen.
8/10 anonim válasza:
Az alkohol az érfal hirtelen kitágulásához vezet, ennek tartós fennállása pedig merevedési zavart okozhat.
Ennek során nem tudd megfelelő mennyiségű vér jutni a péniszed barlangos testeibe, így vagy részleges merevedésed lesz (amolyan húgy-merev állapot), vagy már az ehhez szükséges vér mennyiség sem jut oda, azaz nem telnek meg vérrel.
Bár itt csak a biológiáját írja le, de ezt is jó ha tudod:
9/10 anonim válasza:
a sörtől teljesen plöttyedt leszek ám a bor meg fickósít! :-D persze ha matt részeg vagy akkor annyi
10/10 anonim válasza:
aki mindennap megissza azt a bizonyos adagot, de nem részegedésig! az is impotens lesz előbb utóbb (35 éves). lehet vele akármit csinálni, semmi felállás. inkább a piálást választja, minthogy rendbejöjjön a férfiassága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!