Merevedési problémák fiatalkorban?
Figyelt kérdés
Lenne egy kis problémám. Egy hete azt vettem észre, hogy egyre nehezebben lesz merevedésem, de ki tudtam elégíteni magamat. Ma reggel viszont sehogy se sikerült működésre bírni az eszközt.Fogalmam sincs mi okozhatja sose volt ilyen problémám. 1 hónapja járok konditerembe, de nem hiszem, hogy kapcsolatban van a két dolog ( nem használok szteroidot). Pár napja amikor meg akartam mosni, véletlen jéghideg vizet engedtem a makkomra ami egy picit fájt, de utána még volt erekcióm nem egyszer. Eddig napi egyszer maszturbáltam, de mióta nehezebben állt fel nem élveztem annyira mint normál esetben. Mikor megpróbálok maszturbálni van egy szakasz amikor feláll, de fél perc múlva érzem, hogy elélveznék, lassítok egy picit és elvesztem az erekcióm (ha nem lassítok és befejezem, akkor szinte semmit nem érzek). Remélem tud valaki segíteni nekem. Előre köszönöm a válaszokat.2013. aug. 23. 23:02
1/4 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok
2013. aug. 23. 23:03
2/4 anonim válasza:
Azt gondolod hogy az élsportolók mindig csak jó teljesítmény
tudnak nyújtani .Sokszor hetekig nincsenek jó formában .
Ezzel a dologgal is így van .Vannak rossz periódusok .
Vannak időszakok amikor te magad sem vagy vevő a dologra .
Ami eddig nagyon jó érzés volt,most közönbösnek tűnik .
A szervezeted sem kivánja .Agyilag sem tudsz már ugy rákoncentrálni.Az akarat meg inkább vissza is vet ebben .
Minden helyre jön majd magától .
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Szerintem is valami hasonló lehet, mint amit te írtál. 2 napig kihagytam, utána sikerült felállítani és maszturbálni, csak az orgazmus nem volt olyan intenzív, és kevesebb ondó jött ki. Mostantól megpróbálom csak akkor csinálni, ha nagyon kívánom, mert mostanában néha unalomból is ezt csináltam.
2013. aug. 27. 23:47
4/4 anonim válasza:
ugyanez a problémám. Mostanában kb nem is kívánom a szexet, maszturbáláskor ugyanez van nekem is és minél jobban akarom kb annál rosszabb lesz. nagyon remélem, hogy megoldódik ez a probléma ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!