Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 21 éves vagyok és merevedési...

21 éves vagyok és merevedési problémáim vannak, esetleg valaki aki volt már ilyen helyzetben tudna tanácsot adni hogy hogyan tudnám túltenni magam rajta?

Figyelt kérdés
Már nagyon zavar és az urulógustól is kértem már idöpontot. A barátnöm nagyon tetszik de valamiért mégsem müködik a dolog.
2013. aug. 16. 22:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Ez nem feltétlenül merevedési zavar.

Lehet "csak" lelki eredetű. Még valószínű, hogy beleestél a csapdába, és frusztrálod magadat emiatt, ezért még jobban nő a sikertelenség kockázata.

Hányszor voltál előtte lánnyal, és akikkel voltál (ha voltál), azokkal milyen kapcsolatod volt? Baráti, egyszeri, több éves párkapcsolat?

Azok józan, vagy italos állapotban voltak?

2013. aug. 17. 09:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Elötte nem voltam lánnyal ö lenne az elsö. Már többször is elöfordult és ez aggaszt igazából. Próbáltam úgy is,hogy elötte kicsit ittam nem sokat csak annyit hogy ne legyek feszült, de hiába. Az elsö sikertelenség annyira bennem maradt hogy ahogy te is írtad beleestem ebbe a csapdába. Viszont ha egyszer sikerülne akkor utánna szerintem nem lenne ilyen problémám.
2013. aug. 17. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Próbáljatok pettinggelni. Előtte simogassátok egymást, csókolózzatok, azaz próbáljátok felizgatni egymást.

Meztelenül aludjatok, vagy legyetek úgy egymás mellett (filmeztek, ő pedig melletted meztelenül van), azaz szoktasd magadat a látványához, és próbálj meg ellazulni vele ilyenkor is.

Ne félj attól a szótól, hogy "ellazulni" próbáld meg kiverni a fejedből a sikertelenséget, és ne akarj bizonyítani. Győzd le a bizonyítási vágyadat.

Ugye most gondolom benned van egy bizonyítási vágy, hogy megmutasd neki, hogy te is férfi vagy, és kielégítsd. De ne tedd. Ne akarj bizonyítani, csak élvezd, és ne feszengj a bizonyítás miatt.

Gondolom önkielégítés közben történik erekció, azaz tudsz maszturbálni, vagy korán reggel, hajnalban történik merevedés.

Önkielégítés közben egy nyugodt környezetben a "magad ura" vagy, amikor meg egy lánnyal vagy, ideges vagy/ feszengsz, nem akarsz beégni és frusztrál a helyzet/ a szituáció, és ez a baj.. egy pár sikerélmény (pettinggel), jó szex- vagy petting és elmúlik az ebből adódó frusztráció, addig meg próbálj nyugodt/ laza lenni, és a helyzetet élvezni a bizonyitási vágy helyett..

Felejtsd el azt a bizonyítási vágy dopping szert amit a média, és egyéb orgánumok sugároznak feléd. Ők ebből élnek, nekik ez is adja a mindennapi betevőiket, ez a pénzük alapja.... de ezzel ne törődjél.

2013. aug. 17. 14:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen valóban ez a probléma,hogy ilyen helyzetben nem tudok ellazulni. Petting már volt elötte és mondta is,hogy nagyon jól csinálom neki.Otthon minden rendben van mikor magamnak csinálom,de mikor vele kellene lennem egyszerüen semmi.
2013. aug. 17. 14:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát ha otthon egyedül működik, akkor előbb, vagy utóbb fog vele is működni, mivel nem a szerszámod hibás, hanem pszichésen nem vagy készen rá.

Próbáld ki amit mondtam, hogy meztelenül vagy vele, és hagyd, hogy ő is kielégítsen petting során (gondolom eddig még nem volt ilyenkor merevedésed). Előbb utóbb sikerülni fog, mondom ne akarj bizonyítani, és ne feszengj, ez pedig csak gyakorlással/ megszokással fog menni.

Kitartás!

2013. aug. 17. 15:23
 6/7 anonim ***** válasza:
talán sikerülhet: próbálj maszturbálni a jelenlétében, vagy akár a segítségével is, vagy egyszerre csináljátok.
2013. aug. 17. 15:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Renedben megfogadom a tanácsaid. Köszönöm szépen a válaszod,sokat segítettél.
2013. aug. 17. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!