Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vér pniszű pasik!?
Figyelt kérdés
Nektek mekkorát változik a két állapot között és mennyi a két állapot mérete?
Akik lankadtan naggyal rendelkeznek (15+cm) ti hogy rakjátok az alsónadrágba, fürdőnadrágba, vmint ha van olyan aki vizilabdázik az abba a kis uszónadrágba hogy rakja bele, nem "bujik ki" egy idő után?
2016. dec. 9. 10:06
21/26 anonim válasza:
Szobahőmérsékleten :) lankadtan 6-7cm, erektálva 15-16cm. Nem nagy de legalább elfér mindenhol. Ennek ellenére gyűlölöm a szűk alsóruházatot. 28F
22/26 anonim válasza:
alankadtan kb 8, állva 16 és 18 között, az izgalmi szinttől függ.
19/ffi
24/26 anonim válasza:
nekem egészen összemegy 5 cm-ig állva meg olyan 15 cm szerintem pont jó ha nem egyből arra nyúlnak rá akkor még a lányokat sem ijeszti el :D 21/F
26/26 anonim válasza:
nekem -1 cm-ről (15 fokos víznben fürdés)
17 cm-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!