Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vér pniszű pasik!?
Figyelt kérdés
Nektek mekkorát változik a két állapot között és mennyi a két állapot mérete?
Akik lankadtan naggyal rendelkeznek (15+cm) ti hogy rakjátok az alsónadrágba, fürdőnadrágba, vmint ha van olyan aki vizilabdázik az abba a kis uszónadrágba hogy rakja bele, nem "bujik ki" egy idő után?
2016. dec. 9. 10:06
11/26 anonim válasza:
nekem lankadtan 5cm ,de néha még ennél is kisebb, izgalmi állapotban 15-16cm
12/26 anonim válasza:
nekem nagy van lankadtan, néha nehezebb elrendezni
17/f
13/26 anonim válasza:
Na neked van hús utolsó, ami gondolom olyan mint egy lógó vastag kolbász vagy szalámi :D Akinek vér típusú van, annak meg olyan mint egy fél virsli amikor nem áll, mégha mindkettő embernek egyforma is állva :D
15/26 anonim válasza:
Nekem nagyon kicsi lankadtan lehet még 5 cm sincs de állva nagyon vastag és 15-17 cm
16/26 anonim válasza:
Nekem is attól függ, mennyire van hideg, de simán csak 6-8 cm és onnan duzzad meg 15-16 cm-re.
18/26 anonim válasza:
180cm magas vagyok es nekem 7-8cmről 16cm hosszú lesz
18/f
19/26 anonim válasza:
9,5 ről nő 17re.
az enyém majdnem mindenhol elfér ahol elkell.ahol nem ott kinéz de mások nem látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!