Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? (szexkapcsiból szerelem)
Tehát minden ott kezdődött hogy ismertem egy lányt, beszélgettünk mondtam neki, hogy nem akarok kapcsolatot de szívesen összejárnék vele. (Régen szerelmes volt belém a csajszi viszont eltelt azóta egy év és már semmit nem érzett irántam, de úgyan úgy bejöttem neki) Na most rábólintott a dologra 4hónap "kavarás" után elvettem neki a szüzességét. Azóta is tart ez a dolog viszont belém szeretett én pedig nem érzek iránta semmit.. Mit tennétek a helyemben? Mondjam neki hogy vége? Nem akarok játszadozni az érzelmeivel, de látom rajta, hogy nem jó neki.
19F
Adj neki egy lehetőséget, főleg ha már neked adta a szüzességét. Nem vesztesz vele semmit.
27/F
#4: Hat utolag mar lehetek okos.
#5: Most is osszevesztunk mert feltekeny mindenkire.. De ugy erzem a heten pontot teszek ennek a vegere. Jobb lesz neki is es nekem is
Erről csak egy idézet jut az eszembe.
5 dolog amiért annak ellenére, hogy mi pasik szemetek vagyunk és mégis elviselnek minket a nők:
"1. Csak egyetlen dolgot akarunk kivétel nélkül.
2. Mielőtt megkapjuk szerelembe esünk. És ha megvan kiszeretünk belőlük, miközben a nők csak utána szeretnek belénk.
3. Simán hazudunk, csalunk, hogy megkaphassuk amit akarunk, azaz hogy megd....uk a csajokat.
4. Bármikor bevalljuk az első három pontot, de a csajokat ez nem izgatja.
5. Nélkülünk pasik nélkül a csajoknak nem teljes az életük."
És amikor a fenti 5 pont mindegyike teljesül a csajok azt mondják ránk, hogy szemét mocskok vagyunk, pedig többnyire mindig ők döntik el kivel és mikor lesznek együtt. Ha ugyanis nem azt leginkább erőszaknak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!