Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt mondta olyan testem van,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta olyan testem van, mint egy 16 évesnek. Ez jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
Azt mondta a barátom, hogy olyan a fenekem és a p'ncim, mint egy 16 évesnek. Egyébként állandóan fogdossa mindkettőt. 28/N
2016. dec. 7. 21:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ezt vedd dicséretnek! bóknak szánta!
2016. dec. 7. 21:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azt akarta mondani, hogy olyan hamvas tested van, mint egy tinilánynak. Légy büszke rá! Ha vigyázol rá, 40 évesen fogsz kinézni 28-nak. Nem jó?
2016. dec. 7. 21:30
 3/11 A kérdező kommentje:
Előtte összesen 2 pasim volt, szóval sok mai 16 éves tapasztaltabb, mint én :D Melleim sem túl nagyok, mert elég vékony testalkatú vagyok, de azokra azt mondta, hogy nagyon szépek és legalább ha öregebb leszek nem fognak lógni.
2016. dec. 7. 21:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Az mindenképp dicséret! A mai 16 éveseknek van olyan testük, hogy csak na. Mázlista barátod van! ;)

17F

2016. dec. 7. 21:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A kis mell miatt meg nem tudom miért "fél" minden lány/nő. Szerintem sokkal szexibbek.
2016. dec. 7. 21:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt arra értette, hogy olyan zsengék a porcikáid. Nem semmi ma-holnap 30 évesen. :P
2016. dec. 7. 22:02
 7/11 RRR ***** válasza:
100%

friss,hamvas,üde vagy ezek szerint

jó,nagyon jó a megjegyzése!!

2016. dec. 7. 22:36
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

Hány éves a párod? Mikor volt utoljára 16 évessel? :-D

Mellesleg, nem lehet általánosítani, hiszen nem minden 16 éves néz ki jól, nem mindegyiknek van formás teste. Tehát hasonlatnak kissé sántít.

Gondolom, bóknak szánta. Ha egyéb, értelmes és romantikusabb mondat mellett fejezi ki így magát, akkor rendben van. De ha csak erre telik neki, akkor eléggé gyenge az agyi kapacitása.

Állandóan fogdossa? Evvel nincs gond, amíg kellő helyen és időben teszi.

Azok a férfiak, akik állandóan fogdossák partnerüket helytől, időtől függetlenül, két okból teszik. - Ösztönlény, azaz nem tud uralkodni felajzottságán. Alacsonyabb az IQ-ja, mint a libidója. - Egyfajta dominanciából fakad állandó tapizása. Evvel próbálja környezete tudtára adni, ez az ő nője, akkor és azt csinál vele, amit akar. Többnyire, ez is az alacsony intelligenciáról tanúskodik.

2016. dec. 7. 23:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem elég szar testem volt 16 évesen,de pàr év múlva javult a helyzet,szerintem sok nő elmondhatja ezt.
2016. dec. 7. 23:46
 10/11 A kérdező kommentje:

Nyilvános helyen nem fogdos, csak a kezemet fogja meg. Amikor hazaérünk a lakásba, akkor szokott mindig tapizni, nem tud úgy elmenni mellettem pl. a konyhán hogy ne simogatná meg a fenekem. 38 éves, szóval elég régen volt 16 évessel dolga. Ismerem az ex barátnőit, mindegyik idősebb nálam.

Én 16 évesen is kb alakra ugyanígy néztem ki, max a mellem lett kicsit nagyobb azóta.

2016. dec. 7. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!