Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti masztiztatok már nyilvános helyen?
Figyelt kérdés
Fiúk és lányok is :)
Ha igen leirjatok, hogy milyen volt stb.?
Itt vagy priviben ;)
2016. dec. 7. 15:41
11/18 anonim válasza:
azigen:DDDD
hát 7.-ben infón,a hátsó padsorban kicsaptam egyszer :D
12/18 Dzsordzs Áltmen válasza:
8. -ba matekórán a hátsó padban 😶
13/18 anonim válasza:
Nyíregyházán a kertvátosban egy buszmegállónál
15/18 anonim válasza:
#14-es Buszon? Hol? Két város között, amikor bőven volt rá időd?
16/18 anonim válasza:
Erdőben, uszodai zuhanyzóban, késő esti vonaton, a Balaton vizében, madárlesen, sorolhatnám még...
17/18 János Gilján válasza:
Még 12 évesen sétáltam haza este Szentendrén Kickbox edzés után. A gyér közvilágítás és a kihalt utcák meghozták a kedvet, úgy séta közben két sarok között elintéztem magam. Nagyon nem érdekelt, hogy meglátnak-e. :)
37F
18/18 anonim válasza:
Balatoni telken olyan meleg van nyaron hogy egy szal alsoban vagyok mindig, emiatt elegge gyakran jon ram a dolog. Altalaban a haz mogott verem ki gyorsan mikozben szuleim a hazban vannak. De van egy erdos resz a kozelben oda is at szoktam jarni kiverni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!