Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nincs orgazmusom a parommal....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs orgazmusom a parommal. Miert lehet ez? Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

mikor szeretkezunk a parommal,elojatek meg minden utan megtortenik a dolog,nekem nincs orgazmusom es neki viszonylag keves ideig tart a szex. Miert van ez?? Nem tart eleg c

Vonzonak?? Sokszor volt az a "majdnem"erzesem de aztan o elelvezett es utana en mar nem elveztem semmit amit csinalt. Nem esett jol. Eleg nagy van neki :) de megsem jon ossze az orgazmus ez miert van?? Bennem van a hiba??

2016. dec. 7. 15:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Pedig elvileg az olaszok tüzesek, jól meg kéne kettyintenie a puncidat, hogy elmenj alaposan. Beszélj vele, de ne azt éreztesd, hogy kevés neked ő, hanem arra világíts rá szex közben, hogy neked mi lenne a legjobb. :)
2016. dec. 7. 18:04
 22/23 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem add vissza a gyűrűt! Még akkor is, ha kiküldtétek a meghívókat. tisztességesebb, mint egy év házasság után lelépni. Az sem biztos, hogy bármelyikőtökkel is baj van, van olyan, hogy két ember nem passzol szexuálisan. De beleugrani egy házasságba, úgy, hogy "mindig hazudok neki" nagyon gáz, és nem fair. A kielégületlenség előbb-utóbb úgyis a házasságotok rovására megy. (Hacsak nem azért akarod a fiút, hogy elmondhasd, nekem olasz férjem van.) Nem szeretném megbántani a vőlegényedet sem, de milyen pasi az, akinek rendszeresen be lehet hazudni az orgazmust? Vannak bajok... (Ui.: az olasz férfiak legendás teljesítőképessége valóban csak legenda. Sok olasz lánnyal beszélgettem erről, nemigazán boldogok az olasz nők...)
2016. dec. 10. 18:46
 23/23 anonim ***** válasza:
ilyen pasihoz hozzá se mennék :D
2016. dec. 22. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!