Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs orgazmusom a parommal. Miert lehet ez? Bennem van a hiba?
mikor szeretkezunk a parommal,elojatek meg minden utan megtortenik a dolog,nekem nincs orgazmusom es neki viszonylag keves ideig tart a szex. Miert van ez?? Nem tart eleg c
Vonzonak?? Sokszor volt az a "majdnem"erzesem de aztan o elelvezett es utana en mar nem elveztem semmit amit csinalt. Nem esett jol. Eleg nagy van neki :) de megsem jon ossze az orgazmus ez miert van?? Bennem van a hiba??
Ejj-ejj. Ha magadnak tudsz orgazmust okozni, akkor a partnereddel vannak itt főképp gondok. De veled is, főként kommunikációs problémák. Miért nem vezeted rá szex közben, hogy a jó neked? Félsz nő lenni és megélni a nőiességedet szexben? Hogyan kötsz így vele házasságot? Elárulom, a jó szex nagyon fontos egy párkapcsolatban. Még ha most nem is érzed azt, hogy ez beárnyékolhatja majd a házasságotokat, a statisztikák, tapasztalatok nem ezt mondatják.
Nem tudja kontrollálni az ejakulációját, ezért miután elmegy, persze, hogy már nem tudja/akarja a te örömödet megadni.
Nem o.nem ilyen,nagyon figyelmes velem.
Neki.mindig jo mindig mondja,es mikor engem kerdez en hazudok. Utalok neki hazudni,de nem akarom ereztetni vele hogy en nekem nem.volt orgazmusom.
Velem lehet a gond?
Sokat beszelgetunk,nagyon mely es harmonikus a kapcsolatunk.majdnem 4evig jartunk a baratnojekent mindig jo volt a kapcsolatunk,az egyetemi eveim alatt sem romlott meg a kaocsolatunk,mindig tartottuk a kapcsolatot beszeltunk skypon meg hetvegen mindig egyutt voltunk. Nemreg kerte meg a kezem. Azt tudni kell,hogy o nem magyar. O olasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!