Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szexkapcsolatban vannak vagy szex-barátságban/ barátság extráznak, azok nem félnek attól, hogy bele szeretnek a másikba?
Figyelt kérdés
Vagy eleve benne van a pakliban, hogy kapcsolat is kialakulhat?#szex #férfi #nő #szerelem #barátság #szexkapcsolat #Barátság extrákkal #alkalmi szex #érzelemmentes
2016. dec. 4. 13:59
22/34 anonim válasza:
A végén egy kiégett társadalom leszünk érzelmek nélkül...
23/34 A kérdező kommentje:
Ajánlanátok ezt a "kapcsolat" formát, mint szexkapcsolat?
2016. dec. 4. 19:48
24/34 anonim válasza:
Ehhez szerintem kell eg attitűd, egy bizonyos hajlam rá. Szóval van olyan aki belemegy és utána fogja a fejét, mert vagy mert szerelmes lesz vagy nem így képzelte el, és bűntudata lesz. Te nő vagy? Nőként jól meg kell gondolni szerintem.
25/34 A kérdező kommentje:
Férfinak ugyanannyi az esélye mint a nőnek, hogy szerelmes legyen
2016. dec. 4. 20:05
26/34 anonim válasza:
De egy férfinak nem lesz attól bűntudata, hogy megdugott valakit, egy nőnek, meg, hogy valaki "csak" megdugta lehet, hogy igen. Én erre gondoltam.
27/34 A kérdező kommentje:
Ertem én :)
2016. dec. 4. 20:15
29/34 A kérdező kommentje:
Kb meddig tart egy egy ilyen viszony?
2016. dec. 4. 21:26
30/34 anonim válasza:
Tegnap még láttam, az utolsó kérdésedet kérdező, de egyből tudod mi jutott eszembe? Hogy egy tini kérdezi, mert előző kérdésed is ez volt. nem válaszoltál az egyik kérdésemre. Csak kapisgálod amit hallasz, hogy van a felnőttektől, és kíváncsi vagy. Ráérsz még ezzel szerintem hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!