Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szexkapcsolatban vannak vagy szex-barátságban/ barátság extráznak, azok nem félnek attól, hogy bele szeretnek a másikba?
Én sem féltem, amíg iszonyatosan bele nem szerettem a szexpartnerembe.
Nagyjából pont úgy alakult, mint ahogy itt többen csóválják a fejüket. Hosszú távra kerestem egy korban hozzám illő partnert, amikor megtalált egy tőlem jóval fiatalabb fickó. Nem vagyok ostoba, tudtam, hogy ennek a kapcsolatnak nincs jövője, de hát független vagyok, nem tartozom számadással senkinek, ha jó vele, miért ne? Az első három randiig azon gondolkoztam, hogy hogyan kéne megmondani neki, hogy én nem akarok elköteleződött kapcsolatot, én továbbra is keresem azt, akivel hosszú távon is el tudom képzelni az életemet. Aztán úgy a negyedik randi táján okafogyottá vált az egész, már nem akartam senkit, csak őt, tart, ameddig tart, de addig boldog vagyok, hogy a közelében lehetek. Ennek már harmadik éve.
Nem így terveztem, de azoknak a fránya érzelmeknek nem lehet parancsolni.
"ha a nőknek érzelem nélkül nem megy a szex, akkor így mégis, viszont akkor vajmi kevés "érzelmi" dolog elég nekik ahhoz, hogy valakinek befogadják a nemi szervét? Elgondolkodtató."
Mi ebben az elgondolkodtató?
Vannak nők, akik képesek érzelmek nélkül szexelni, akiknek csupán a fizikai vonzalom, az a bizonyos vágy elég ahhoz, hogy valakivel ágyba bújjanak. És ezt tudják is kezelni. Nem mindenki ilyen, és aki ilyen is, nem kell azt feltételezni, hogy azért, mert képesek rá, mindig ezt csinálják. Csupán ha úgy hozza az élet, akkor szexelnek azzal, akit megkívánnak. Ez ennyire egyszerű.:)
"csak éppen ezért nem, értem ezt, hogy ezek szerint magának sem merné bevallani, hogy valamit éreznie kell a másik iránt, különben nem feküdne le vele."
Nem kell feltétlenül érezni a másik iránt. A vágyon múlik nálam minden. Ha tetszik a másik vonzódom hozzá és vágyom rá, akkor lefekszem vele. Ez ennyire egyszerű. Nem kell, hogy szerelmes legyek. Viszont ha két ember megmarad ennyiben, akkor ennyi lesz, nem több.
Ha van mód és lehetőség, hogy több legyen, akkor pedig a két ember megismeri egymást, egymás tulajdonságait, beszélgetnek egy csomó minden másról, közös programokat csinálnak, amik során meg kialakulnak az érzelmek és párkapcsolat lesz belőle.
Tehát nem érzelmek kellenek sokaknál a szexhez, hanem vonzalom. És ha megvan a vonzalom, az maradhat csak annyiban és lehet belőle több.
Hiába kedvelek egy csomó embert, meg barátilag szeretek, ha nincs meg a vonzalom, ezért nem lesz szex és kapcsolat sem.
Félreértesz.
Én csak azt mondom, hogy nekem nem kellenek érzelmek ahhoz, hogy valakivel ágyba bújjak. Ha találkozom valakivel, akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz és úgy alakul a dolog, úgy hozza a helyzet, akkor nem kellenek hónapok, gyertyafény, romantikus vacsora, meg érzelmi vallomások, hanem szimplán szexelek vele.
Ha a másik fél ettől többet nem is akar, ha úgy állapodunk meg, hogy csak szex lesz, akkor így állok hozzá a dologhoz. Nem élem bele magam többe. Ezért nem leszek szerelmes sem.
Azonban, ha meg a másik hozzáállása, vágyai olyanok, hogy fennáll többnek a lehetősége, egy kapcsolaté és én is úgy gondolom, úgy érzem, akkor meg lehet belőle kapcsolat.
Egyik válaszomban sem állítottam olyat, hogy ne tudnék komoly kapcsolatot elképzelni azzal, akivel csak szexelek. Csak hogy ha úgy hozza a helyzet akármi, vagy akármelyik fél miatt, akkor nem lesz több és ezt tudom a helyén kezelni.
"ha a nőknek érzelem nélkül nem megy a szex"
Vannak nők, akiknek nem megy, és vannak, akiknek meg igen. Azért, mert itt 5-10-200 nő leírja, hogy ő csak akkor szexel, amikor szerelmes, attól még van jó pár másik nő, aki képes csupán a szex öröméért is szexelni.
"viszont akkor vajmi kevés "érzelmi" dolog elég nekik ahhoz, hogy valakinek befogadják a nemi szervét?"
Valami kevés érzelmi dolog kell, de ez nem feltétlenül a szerelem. Minimálisan is szimpátia és szexuális vágy kell hozzá, de gondolom, ez a férfiaknál sincs másképp. Sőt, talán inkább a férfiakra jellemző, mint nőkre. Házasságban élő nőktől többször hallottam már, hogy akkor is lefekszenek a férjükkel, ha nem kívánják őket szexuálisan, férfiaknál ez sokkal ritkább, márcsak a fizikai akadályok miatt is.
Ezt én megértettem. Amúgy ebből is látszik a biokémiai dolog tényleg létezik mert ha minden úgy volna mint a mesében, hogy összeér a szempár, udvarolnak, eltellik két hónap, utána puszi stb akkor nah...
Amúgy van most valakid? :D Szimpi vagy ám.... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!