Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
55 év korkülönbség sok?
Na na na,emberek! ne ítéljünk elsőre!
a lány biztos érettebb a koránál,meg egyébként is,a kor csak egy szám.
Meg hát istenem,2016 van,nehogy már ennyire korlátoltak legyetek hogy elítélitek a nyilvánvalóan tiszta,érdekmentes szerelmet.
Oh bocsánat,elfelejtettem kikapcsolni a "szarkasztikus troll" gombot...
Én is hasonló kérdést tettem fel nemrég...
"7 év korkülönbség sok?"
Ha jól megvagytok egymással, akkor oké. De én nekem még a 7 év is olyan, hogy attól tartok majd megszólnak miatta... Ez a te döntésed. Szerintem óriási különbségről van szó. Ezt el kell döntened, hogy képes vagy-e bevállalni. Egy idős emberről van szó. Legyél mondjuk 20 éves, akkor a társad 75. Egy idő után le fog robbanni, és neked kell majd ápolni. Még mindig szeretnéd ezt a kapcsolatot? Ha a válaszod igen, akkor tényleg szereted őt. Ha a válaszod nem, megértem, hiszen még fiatal vagy, ki kell élvezni az életet. Inkább a saját korosztályodban keress partnert. Gondolom családot is szeretnél, ebbe inkább nem is megyek bele mélyebben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!