Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtél-e már nálad lényegesen idősebb nővel / fiatalabb férfival? Hogyan történt?
Attól függ most ki hogy érti a lényegesen idősebbet.
Én a huszas éveim végén járó úr vagyok.Szeretem gyakorlathoz juttatni a tőlem fiatalabb tapasztalatlan lányokat,jó érzéssel tölt el.Természetesen a velem egykorú lányokkal sincs gondom.
Még bőven gimnazista, talán 16 éves voltam amikor egy akkor még meglévő neves chat oldalon lógtam. Egy 45 éves csinos, igényes akkor még számomra néni hosszas chatelgetés után felajánlotta, hogy 20ezer forinttal támogat, ha elmegyek hozzá és mint egy gigolo igényes szexben részesítem.
Ebben benne volt minden, fürdetés, masszázs stb. Mondanom sem kell, hogy mit éreztem akkor, rohantam is tüstént. :D
Idén voltak életemben először ilyen élményeim.
37 éves nő február környékén. Netes társkeresőn ismertem meg. A 2. randin feküdtünk le. Utána nem tartottuk a kapcsolatot egyáltalán.
28 éves nő, akivel közös lépcsőházban laktunk. Budapestre költözött, de a nyáron felmentem egyszer a városba egy barátom lakásába, találkoztunk és szexeltünk. Azóta havi egyszer-egyszer írunk egymásnak.
40 éves nő, szintén társkeresőről, két kisgyerekkel. Az első randin már ő mászott rám és ő javasolta hogy menjünk fel az albérletembe. Ő volt a legszebb a három közül. Azóta rendszertelenül beszélünk még face-en és nem bánnám ha találkoznánk még a jövőben, de el vagyok foglalva most más projektekkel.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!