Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már 2 éve nem szeretkezünk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 2 éve nem szeretkezünk a feleségemmel, mióta megszületett a nagyon várt gyerkőcünk. Azt akarja, hogy keressek valaki mást erre, bővebben lent?

Figyelt kérdés
Voltunk orvosnál is vele, sajnos nem lett jobb a helyzet, ő nem akar már semmi testiséget. ÉN nem bírom tovább 2 év hosszú idő egy férfinek, nagyon szeretem a feleségem, mint ember egyedül álló személyiség. arra akar rá venni, hogy keressek testi kapcsolatra más nőt, mert megérti a helyzetemet. Már én is benne lennék, mert teljesen kivagyok, de azt nem érti meg, hogy nincs olyan nő a világon aki csak testi kapcsolatot akarna egy házas férfitől. Hivatásos nőkhöz nem fordulok. Segítsetek 30/F!
2016. dec. 3. 16:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal hogy szült , úgy gondolja hogy ő már anya és nem nő. Megoldás lehet szerintem ,ha elviszed vacsorázni, romantikázni, megleped néha stb. 20/L :)
2016. dec. 3. 17:43
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

# 3

Bocs, de biztos ő az önző???

2016. dec. 3. 19:06
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Ezt nem oldja meg egy-két gyergyafényes vacsi.
2016. dec. 3. 19:07
 14/24 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen lányok, csak nézz széjjel! :)
2016. dec. 3. 21:49
 15/24 A kérdező kommentje:
Nem gondolom magam önzőnek, 2 èv alatt nem nyúltam más nőhöz. Sportolok nem vagyok egy tunyulva, napi kèt alkalommal zuhanyzom szóval, nem lehet rám mondani, hogy igènytelen vagyok ès azèrt undorodna. Azèrt szeretem, mert úgy gondoskodik rólam mint senki más, ha meg vagyok fázva vigyáz rám ápol. Ha baj van a melóba meg hallgat meg èrt, tanacsokat ad. Szeret hozzám bújni, a karomba alszik el minden nap. Nem èrtem mièrt nem akar többet. Azt mondja miután megszült rá sem tud gondolni, hogy oda mègegyszer valami a kozelèbe menjen. Ezèrt is voltunk dokinál de egy fèl èv terápia után lemondott róla a doki. Voltunk másnal is de ugyanaz. Vannak itt nők akik ugyanebben a helyzetben vannak, elmondanák, hogy mi a problèma lehet velem? A háztartádba is besegítek, szakacs vagyok így èn szoktam főzni is. A ház körül mindent, neki a házimunkába igy besegítek.
2016. dec. 5. 06:43
 16/24 anonim ***** válasza:
Régen milyen volt a szexuális életetek?
2016. dec. 5. 08:10
 17/24 anonim ***** válasza:

Keress rá neten arra: nem kívánom/elhidegültem férjem(től)

Sok ilyen esetben közös, hogy a nők férjüket rendes embernek tartják, de már egyszerűen nem vonzódnak hozzájuk férfiként. Férüknek azt mondják, hogy már nem kívánják a szexet, de közben más férfiak feltüzelik őket. Nem is arra kérnek tanácsot, hogy hogyan tudnák újra kívánni férjüket, hanem arra hogy, mit kell tenniük ahhoz, hogy férjük minimális szex mellett is szeretve érezze magát, és hogy ennek ellenére se keressen helyettük másik társat,mert azt meg jól érzik,hogy más férfi még ha szórakoztatobb lenne is nekik, nem számíthatnának rá hosszú távon.

Továbbra is azt mondom, válj.

2016. dec. 5. 09:05
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha lent nem hanyagolja el a szőrtelenítést/fazonra igazítást akkor másnak még tetszeni amar.
2016. dec. 5. 09:44
 19/24 anonim ***** válasza:

11:

Hogy te miylen kis naiv vagy:)

2016. dec. 7. 19:05
 20/24 anonim ***** válasza:

15:

Attol, hogy besegít a házimunkába, férfit még nem kívántak meg.

En azt csinálnám, hogy jatsszatok el egy túszejtést, te legyél mindenkepp maszkban, hogy hitelesebb legyen h egy idegen ferfi vagy. Vedd elő a létező legdurvább, maszkulin énedet, legyen nálad fegyver is (játék), fenyegesd (játékból) h ha nem dug veled akkor megölöd, ilyesmi. Vagy bejon, vagy nem, de nincs vesztenivalod. De sztem be fog jonni. Elotte gyakorolj, mert ez lesz életed egyik legfontosabb szerepe.

2016. dec. 7. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!