Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Már 2 éve nem szeretkezünk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már 2 éve nem szeretkezünk a feleségemmel, mióta megszületett a nagyon várt gyerkőcünk. Azt akarja, hogy keressek valaki mást erre, bővebben lent?

Figyelt kérdés
Voltunk orvosnál is vele, sajnos nem lett jobb a helyzet, ő nem akar már semmi testiséget. ÉN nem bírom tovább 2 év hosszú idő egy férfinek, nagyon szeretem a feleségem, mint ember egyedül álló személyiség. arra akar rá venni, hogy keressek testi kapcsolatra más nőt, mert megérti a helyzetemet. Már én is benne lennék, mert teljesen kivagyok, de azt nem érti meg, hogy nincs olyan nő a világon aki csak testi kapcsolatot akarna egy házas férfitől. Hivatásos nőkhöz nem fordulok. Segítsetek 30/F!
2016. dec. 3. 16:17
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan nő! Próbálkozz! f.
2016. dec. 3. 16:21
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan nő? Szeretőkről, szexkapcsolatról, barátság extrákkal, ezekről akkor még sose hallottál?
2016. dec. 3. 16:22
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem az a megoldás, amit a feleséged kér tőled!

Hiába mondja, ha a tudtára jutna, hogy tényleg mással éled meg a testiséget, még rosszabbul érezné magát és teljesen eltemetné magában, hogy ő egy nő, akinek ugyanúgy szüksége van a gyengédségre és a vágyakra mint másnak.

Ne legyél önző!

Oldjátok fel közösen a gátlásait, kötve hiszem, hogy ne akarna az egyetlen nő maradni a számodra!

Az anyasággal nem ér véget a nőiesség.

2016. dec. 3. 16:29
 4/24 anonim ***** válasza:
67%

Válj el tőle! Ne pazarold érzelmeidet, idődet, pénzed olyan nőre, akinek férfiként nem kellesz. De persze az a jó, ha ez békésen zajlik. Elég indok erre, hogy normális nőt akarsz keresni, ilyen meg csak független férfival áll szóba.

39F

2016. dec. 3. 16:40
 5/24 anonim ***** válasza:
33%

Hát komám, ezt megszívtad rendesen. Csak arra kellettél, hogy legyen aki eltartja a gyerekét.

Én nem is tudom, hogy bírtad eddig. Az nem megoldás, hogy dugni máshova mész, de otthon meg jópofizol és eltartasz egy olyan nőt, aki undorodik tőled. Mert ha egy kicsit is szeretne, akkor megtenné, mert gondolom te is rengeteg dolgot megteszel neki.

Szóval tudom hogy nehéz, de válj el minél hamarabb, és keress egy normális nőt, mert minél később lépsz, annál többe fog kerülni.

2016. dec. 3. 16:42
 6/24 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos nálunk is ez van.2 fiúnk van.a második gyermek születése óta nem szerelmeskedünk.Okok vannak:nincs kedve,fáradt,fáj a feje,meglátnak a gyerekek,büdös a szám...

A kicsi 9 éves,de nagyon nehéz testi kapcsolat nélkül.

Már én is gondolkoztam ezen a szexkapcsolaton.biztos van olyan nő,de talán nem éri meg megcsalni.Fájna ,ha elveszíteném a gyerkőcöket,ha válnánk ez miatt.

42/f

2016. dec. 3. 16:50
 7/24 anonim ***** válasza:
78%

Nincs olyan nő??? Dehogy nincs :-) 30 éves vagy, a legjobb férfikorban. Sok nőnek bejönnél csak szexre. Főleg, ha jól is nézel ki mellé.

Ha találsz valakit, akivel jól érzed magad, csak diszkréten, mert a feleséged meg féltékeny lesz, és akkor az lesz a következő problémád.

De tényleg, elgondolkodtál azon,hogy meddig lehet egy ilyen házasságnak nem nevezhető kapcsolatot fenntartani?

2016. dec. 3. 16:55
 8/24 anonim ***** válasza:
80%

Egy jó kapcsolat alappillére a szex. Ha ez nincs meg, a kapcsolat sem lehet jó. Másrészt... én nem tudnék olyan nővel egy fedél alatt élni, akivel nem jó vagy egyáltalán nincs szex! Ez beteges!

Az igazság az, hogy a párod nem vonzódik már hozzád sajnos... és a fáj a fejem egy szánalmas hazugság. Olyan nők mondják ezt, akikkel nem lehet megoldani a szexuális problémákat.

2016. dec. 3. 16:59
 9/24 anonim ***** válasza:
71%

Értelmezd magadban a kijelentését. Nem akar testiséget tőled = undorodik tőled, még arra sem tart méltónak, hogy hagyja magát, hogy egy picit te is jól érezhesd magad, vagy esetleg mással dug. (Mondjuk ez utóbbit indokolhatja, hogy téged is erre buzdít)

Persze kérdés, hogy te is megteszel-e neki dolgokat, például besegítesz a háztartásban, segítesz cipelni a cuccokat stb. Ha igen, akkor ne csinálj semmit ezután és bármit kér, mond azt, hogy bocsi, de én ezt nem kívánom megtenni. De úgy mond, azokkal a szavakkal, ahogy ő is elutasít.

Egy házasság a kölcsönösségen alapul, és ha nincs szex, akkor semmit sem ér. Így nem lehet leélni egy életet. Nem is értem, hogy hogyan szerethetsz egy olyan nőt, aki ennyiire semmibe vesz téged, ennyire nem számítanak neki a te igényeid, a te érzéseid. Ez egy rideg, számító, önző nő. Hogyan gondolod el a jövőd? Úgy kell kisírni mindíg a szexet? Jó lesz ez.

Az exem esetén nekem is először csak az tűnt fel, hogy nem kívánja, bár ő azért heti 1-2 alkalommal hagyta magát. De nekem ez nem volt jó, mert nem volt benne érzelem. Aztán bizony kiderült, hogy csak a pénzem meg az egzisztenciám kellett. Amíg nem váltunk el, nem találtam normális nőt, mert nem függetlenként szélhámosnak tartottak. Aztán elváltam és megtaláltam a mostani párom. Egy ilyen nőre vágytam egész életemben. Szerinte minden nőnek szüksége van arra, hogy rendszeresen megrakják. (Ezt ő mondta, nő létére.) A szex fantasztikus vele, közel 50 évesen napi szinten űzzük.

Szóval gondolj a jövődre, milyen életed lesz mellette hosszú távon így?

2016. dec. 3. 17:01
 10/24 anonim ***** válasza:
Jól tartod magad? Lehet úgy gondolja, hogy más se szexelne veled, főleg, hogy mást tőled a többi nő nem is kaphatna.
2016. dec. 3. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!