Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok ki próbálná ezt ki? Idegennel vagy csak párotokkal?
Figyelt kérdés
A bugyitokban egy távirányítású vibrátor és a fiúval akivel együtt sétáltok annál meg a távirányító és így kimenni az utcára úgy hogy bármikor kapcsolgathatja. Fiúknak meg a prosztatánál :)
Valakit izgat vagy csak kipróbálná egyszer ?
2016. dec. 1. 20:34
1/6 anonim válasza:
Nem olyan nagy dolog, mint gondolod, vicces tud lenni a teszkó pénztárnál, mikor megnyomom a gombot, a barátnőm, meg ugrik egyet, és szorongatja a lábait, nehogy meghallja valaki. :)
2/6 Igen, én vagyok! :) válasza:
Ez szoknyában még izgalmasabb ám.:D
4/6 anonim válasza:
Nekünk van saját vibritojásunk barátnőmmel. :) Nekünk nagyon bejön, általában egyszerre szoktuk használni, ő is, meg én is felhelyezzük egymásnak, és távirányítót cserélünk. :) Nekem nagyon bejön az érzés ahogy a fenekemben rezeg és izgatja a prosztatámat. Bár lehetne intenzívebb is. :) Barátnőm is szereti, de ő legtöbbször punciba szokta tenni. :)
5/6 anonim válasza:
én a kedvesemmel színházban csináltam :-) de csak mielőtt elkezdődött az előadás. közben nem akartam se őt megzavarni, se a környezetet a hangjával :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!