Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért probléma az a legtöbbeteknek, hogy a szexkapcsolatok híve vagyok?
Figyelt kérdés
Akikkel beszélgetek általában értéktelen rongynak tartanak, de nekem most nincs időm egy rendes kapcsolatra, kielégülésre pedig nekem is szükségem van. Ha valakinek van szexkapcsolatra affinitása nyugodtan írjon! :)
20/L
2016. nov. 30. 16:15
11/19 A kérdező kommentje:
Munka és egyetem mellett nekem nincs sok kedvem egy kapcsolattal kínlódni.
2016. nov. 30. 16:33
12/19 Igen, én vagyok! :) válasza:
És facebookon a likeolók közt vagy instán a nyáladzók közt nincs kiből választani erre a célra?:D (na persze mert nem kamu a kérdés) xD
13/19 anonim válasza:
Mindenkinek arra van ideje, amire szánja. Ezzel a dumával életed végéig halogathatod a dolgot, mindig lesz aktuálisan épp fontosabb/érdekesebb/könnyebb. Sőt, minél tovább nyújtod ezt, minél inkább egymagad(ra) rendezed be az életed, annál nehezebb lesz később kapcsolatot kialakítanod. Nem feltétlenül azért, mert annyira jól fogod érezni magad úgy, csak sokkal nehezebb lesz megszoknod a másikhoz való alkalmazkodást, és azt az életritmust, amit egy párkapcsolat igényel. Pláne, hogy abszolút rutintalan is leszel még ebben.
14/19 A kérdező kommentje:
Volt már rendes párkapcsolatom, nem vagyok rutintalan, szimplán szexre van most szükségem.
2016. nov. 30. 16:46
15/19 anonim válasza:
Nem gond,mindenki azt csinálja amihez kedve van.
Mivel én is hasonló helyzetben vagyok és szeretem a lányokat kényeztetni,nem gond az ilyen kapcsolat.
16/19 anonim válasza:
20 éves korom körül nekem is volt egy féléves laza kapcsolatom, gyakorlatilag tényleg csak a szexről szólt, két menet között azért beszélgettünk is. :) Mikor már komoly kapcsolatra vágytam, ezt lezártuk, s nem sokkal később jött egy férfi, aki ma már a férjem. Szerintem semmi gond nincs a szexkapcsolattal, amíg mindkét fél élvezi, s egyik sem érez többet. Nálunk ez tökéletesen működött.
17/19 anonim válasza:
Megerthető nekem is volt egy ilyen korszakom amikor csak ez fért bele !! F
18/19 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy ha te ezt akarod, az a te dolgod. Hogy ezt egy ismerkedés elején megmondod, külön rendes.
Ha állandó partnert tartasz, azzal egyáltalán senkinek, semmi problémája nem kellene, hogy legyen. Hisz az csakis a ti kettőtök dolga.
És most kérem a lepontot, ti kis mélyerkölcsös szüzek! Ti, monitort recskázó átlag válaszolótársaim! :P
19/19 anonim válasza:
Nekem nem lenne probléma. 40+/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!