Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/10 A kérdező kommentje:
ok kössz.
2016. nov. 28. 18:10
4/10 anonim válasza:
17-18 szerintem, de az átlag mást mutat.
5/10 anonim válasza:
15 alatt nagyon megrökönyödnek rajta, 18 felett senkit nem érdekel.
6/10 A kérdező kommentje:
azt gondoltam. köszi a válaszokat
2016. nov. 28. 19:25
7/10 anonim válasza:
N ekezd túl korán ,mert hamar ,megunod a heterót,és átmész homoba.
8/10 anonim válasza:
19 voltam.
Lehetett volna előbb is, de én nem éppen a farkával gondolkodó személyiség vagyok.
És még csak nem is meleg. Sem hermafrodita.
9/10 anonim válasza:
18 alatt ugye törvényileg is megrontásnak számít, nem véletlenül... Én pl. csakazértisból :) három héttel a 18. szülinapom előtt kezdtem, pedig már 16 évesen is akartam, de most már hálás vagyok az összes addigi páromnak, aki erkölcsösebb volt, mint amennyire én kíváncsi. ;)
Szerintem amúgy (17)-18-20 körül-között a legnormálisabb, előtte mindenképp korai, és természetesen csak azért, hogy kipipálhasd, hogy na, ez is megvolt, azért nem érdemes semmikor sem, csak ha tényleg szeretkezésről van szó, nem pedig essünk túl rajta szexről, pláne elsőre...
10/10 anonim válasza:
A 9-es tévedésben él, ugyanis eleve 14 éves kortól annak engedheted meg hogy megdugjon, akinek akarod, még ha az elmúlt 18 akkor is. Persze 14 év alattival büntetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!