Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk! Masztiztatok már úgy,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Masztiztatok már úgy, hogy a barátnőtök mellettetek aludt?

Figyelt kérdés

Vagy úgy, hogy inkább kimentél a szobából?

Észrevette barátnőd?

Kort is írjatok!

2016. nov. 28. 12:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jólvan ne ébresszen fel, de bírja már ki reggelig :D nem igaz jobb a keze mint egy p*nci:)
2016. nov. 28. 17:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok hogy nyugodtan keltsen fel xd
2016. nov. 28. 18:44
 13/18 anonim ***** válasza:
63%
Ohh, nem értitek ti ezt! :) Minden rendben van a kapcsolatunkban, előtte is és azóta is szuper vele! Csak mikor onnan tudni, hogy élek, hogy mozog a takaró kupac, olyankor nincs szíve felkelteni! :-D :-D Most akkor meg kéne köveznem, hogy nem dörzsölte oda a szememhez? Ugyanis csak az látszott ki! :-D Ha meg megcsinálta volna, most ő lenne nektek a legnagyobb bunkó a világon! Vagy ki kellett volna bontogatnia, meglökni hátha felébredek vagy a frissen ébredt szétdurranó farkával csendben ücsörögni az ágyon, míg én észhez térek? Kövezzem meg, mert másra verte?? Biztos nem is szeret, igaz? :-D :-D Na ezért vagyunk majdnem 10 éve együtt, mert nem vagyunk h.lyék! Olyat szexeltünk, hogy azóta is emlegetjük, de biztos veszekednünk kellett volna, az a trendi, az a normális egy kapcsolatban! :-D :-D Hála istennek, hogy nem vagyunk normálisak!!!! :-D :-D
2016. nov. 28. 19:42
 14/18 anonim ***** válasza:
Persze. 38
2016. nov. 29. 02:25
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintetek miért ez beteges ha szabad kérdeznem?
2016. nov. 29. 17:46
 16/18 A kérdező kommentje:

Szerintem azért, mert ha minden rendben van egy kapcsolatban és a szex is jó, akkor nem kellene maszturbálni, főleg nem úgy, hogy ott fekszik mellettem a párom és alszik :D

És nem tudom elhinni, hogy ha valakivel tényleg annyira jó a szex,( mint a fentebb irt válaszoló, hogy hű milyen jót szexeltek) akkor nem biztos hogy a párja titokban a háta mögött élvezkedne, hanem inkább vele tenné.. :)

2016. nov. 30. 12:10
 17/18 A kérdező kommentje:
Meg hát akit este annyira "kifacsar" A nője a szex alkalmával, arra az éjszaka közepén nem jön rá a kangörcs, vagy ha mégis, akkor felnőtt ember módjára kibírhatná... :D
2016. nov. 30. 12:11
 18/18 János Gilján ***** válasza:
91%
Rosszul látod kérdező. Én is maszturbáltam már párszor az alvó párom mellett, az ok pedig pofon egyszerű. Nem akarom felkelteni emiatt, ő ugyanis elég rossz ébredő. Ha felkelteném miközben sugárzik belőlem a tengernyi szexuális energia, nyűgként élné meg az ébresztőt, önző dolog lenne felkelteni a saját vágyam miatt. Mindazonáltal volt, hogy ő sem aludt, amikor elkezdtem magamat szórakoztatni és egyszer csak "rámvetette magát", de az már az ő döntése volt. Biztosíthatlak, hogy harmonikus és aktív nemi életünk van, heti átlag 4-5 szenvedélyes szeretkezésben van részünk 10 és fél év és egy gyerkőc mellett is.
2017. ápr. 4. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!