Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg ám olyan hogy szex kapcsolat?
Legtöbben ezt feleség barátnő mellet csináljátok vagy amikor van barátnő akkor hanyagoljatok?
18F
Érthető szerintem a kérdés, én speciel soha nem csinálom. De biztos van, aki kapcsolat mellett is csinálja, vagy mert nem elégíti ki a kapcsolat, vagy mert olyan köcsög.
Úgy látszik, akiket nem elégít ki a kapcsolat, azok pont nem járnak erre vagy nem akarnak neked válaszolni, a köcsögöknek meg az értelmi szintjük is annyi, hogy egy kijavított elgépelést se tudnak értelmezni.
Én akikről tudok ismerősökről, ők párkapcsolat mellett nem folytatnak szexkapcsolatot. Amikor komoly kapcsolat lett, a szexkapcsolatnak vége lett, és ezt előre tisztázták is.
Nem, barátnő mellett egyáltalán nem. Barátnő előtt volt szexkapcsolatom, meg egyéjszakásaim, de ha van barátnőm, akkor minek k*rogatnék félre? (Ha szeretem akkor úgyse csalom meg, ha meg nem szeretném és megcsalnám, akkor minek lennék vele?)
Amúgy meg szerintem barátnővel sokkal jobb a szex, mint valakivel, akit nem szeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!