Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A multam erdekli nem a jelen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A multam erdekli nem a jelen es a jovo?!

Figyelt kérdés

Parommal 2eve egyutt vagyok elotte nagyon elzullottem meg ilyesmi..

mikor megismertem megvaltoztam de o folyamatosan azt hajtogatja mondjam e

l a multam kivel szexeltem meg ilyenek

Most igaza van? Szerintem a regi dolgok elmultak nem ismertem nem voltam vele akkor miert kene elmondjam...

2016. nov. 26. 19:35
 1/7 RRR ***** válasza:

mert csőlátása van

vagy simán csak hülye

2016. nov. 26. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:

ez egy nehéz dolog. lehet azért érdekli, mert te érdekled mindenestül, a történeted. viszont az nekem is rossz, amikor nem magamtól mondom el, amikor eljött az ideje, hanem rosszul kell éreznem már magam, ha nem mondom el, akkor és ott.

azon gondolkodtál, hogy neked miért nehéz elmondani?

2016. nov. 26. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Igazából pont 2 szék közt van.

Vagy foglalkozott volna az elején is a mocsokkal, ami rajtad van, és mondta volna hogy neki ebben nincs cukor vagy fogadott volna el akkor úgy ahogy vagy és nem szabadna felhánytorgatnia a dolgot.

Mindkettő reális.

Végül is mindenkinek joga van eldönteni, kivel akar, milyen előéletű emberekkel lenni.

De utólag meggondolni, és azt tenni amit most tesz veled az hülyeség.

Szóval ő egy hülye, te meg egy szutyok, pont illetek egymáshoz. Már ha tényleg "elzullott" életed volt egy darabig.

2016. nov. 26. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a cipőben járok/jártam.:)

Én megbeszéltem barátommal, hogy ha tovább emlékeztet rá nem leszek képes vele maradni.. nálam ez bevált, azóta minden oké.:)

2016. nov. 26. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Az a leghelyesebb ha a múltról nem beszéltek.
2016. nov. 27. 10:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Kivéve, ha közös jövőt akartok, mert akkor joga van tudni kivel köti össze az életét.
2016. nov. 27. 10:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem kell bolygatni a múltat semmiképpen közös jövő esetén sem. Én azt szoktam mondani, hogy volt előtted több barátnőm is. Ennyi
2016. nov. 27. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!