Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk milyen érzés ha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk milyen érzés ha nem sikerül kielégíteni a lányt?

Figyelt kérdés
2016. nov. 26. 10:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%
Nekem rossz érzés lenne, mert én adni is szeretek nem csak kapni! De én figyelek is a partneremre.
2016. nov. 26. 14:44
 12/16 anonim ***** válasza:
1%

Egy ideig azt hittem velem van a baj, hogy egyik nőnek sem sikerült elélveznie aktus közben. Csak orálisan tudtak elmenni. Minden alkalommal volt orgazmusuk, de én mindig szerencsétlenül éreztem magam, hogy aktus közben nem sikerül. Volt egy nő, akinek sehogy sem volt. Mindent megpróbáltam - semmi. Teljesen magam alatt voltam, úgy éreztem egy csődtömeg vagyok.

Aztán megismertem egy nőt, akinek már az első alkalommal sikerült. Mindenhogy. Nem is egyszer. Idővel rájöttem, hogy nem velem volt a baj. Egyszerűen ilyen orgazmusképtelen nyomorékokkal hozott össze az élet. Nem értem miért kéne emiatt nekem szégyellnem magam.

2016. nov. 26. 15:10
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

Utolsó, az, hogy milyen nőt választasz, téged ír le. :) Aki nem képes orgazmusra, az nem szándékosan csinálja, hogy nyomorék legyen... Csak azért, mert a férfiak olyan egyszerűek mint egy faszeg, gondolkodásban meg szex terén (feláll --> reszelés -->orgazmus) még nem biztos, hogy a nők a hibásak.

Amúgy a poén az, hogy a legtöbb férfit ez zavarja, de nem azért, mert akkor a másiknak rossz, hanem azért, mert akkor úgy érzik, hogy az Ő Szent Férfiasságuk csődöt mond és azt nem bírja az egójuk. Tehát szerintük még ez is róluk szól.

2016. nov. 26. 15:43
 14/16 anonim ***** válasza:
7%
#13: Látom mélyre ment. Nem baj, betalált, ez volt a cél. A fäszságaidat meg nem kommentálom.
2016. nov. 26. 15:49
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

Szégyellje magát a nő,maki mástól várja a csodát.

2016. nov. 26. 19:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz!
2016. nov. 26. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!