Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságba belecsuszott egy szex, mi ez a borzasztó üresség érzet most?
Figyelt kérdés
Annyira vágytam rá hogy egyszer megtörténjen aztán kb nullát ért. Barátságnak annyi,a fiú is kipipálhat és ment a dolgára. Nem igy képzeltem.Fáj. Sírtam is már2016. nov. 26. 08:34
11/20 anonim válasza:
Ostoba az az ember, aki a haverjaival szexel. Pont azért haverok, mert szexuálisan nem potenciális jelöltek. Amint szex kerül a képbe, általában elromlik a CSAK HAVERSÁG. A kérdésből nem tudni meg semmit. Szar volt a szex? Ez van, ezért nem kell kefélni spanokkal, mert ha nem jó, azért megy tönkre a haverság, ha meg jó, egyik úgyis elkezd többet érezni egy idő után, akkor meg azért megy gallyra az egész. Megér egy dugás ennyit embereknek? Fura.
12/20 anonim válasza:
a szex nem egy teljesítmény :D
14/20 anonim válasza:
A csalódás után ürességet érez az ember, sajnos ez természetes. Tanulj az esetből és lépj tovább.
15/20 anonim válasza:
Valószínűleg zavarban volt, nem így tervezte és nem tudta hogy kezelni a helyzetet.
Igazából magyarázkodni ciki, összebújni meg álszent lett volna és ha nem letettek volna előtte is jóban mindkettőtök megkönnyebült volna, mikor a pasi lelép egy félresikerült szex után.
Szóval döntsd el mit akarsz! Barátok maradni és elfelejteni azt az estét, vagy pont, hogy újabb esélyt adni, mert te többet szeretnél.
16/20 A kérdező kommentje:
Picit magyarázkodott de szörnyű volt az egész
2016. nov. 26. 12:10
17/20 anonim válasza:
te elég jól kezelted, elég ügyes voltál? úgy értem, hogy érezhette azt, hogy nincs semmi baj, érezhette, hogy maradhat, mert minden rendben. Te segítetted, hogy tudjatok erről beszélni? stb.
18/20 A kérdező kommentje:
Próbáltam bújni hozzá, de azért ő sem hülye látta a csalódottságot rajtam. Egyáltalán nem gond a rossz szex,csak igényeltem volna utána egy kis összebújást
2016. nov. 26. 12:58
19/20 anonim válasza:
ezt neked kell érezned, hogy mi volt, miért ment el. azért mert kibírhatatlan volt neki ez a csalódottság hangulat ott. vagy azért mert nem érdekelte mi van veled.
20/20 anonim válasza:
Igazából lehet, hogy ő is csalódott, és az is lehet, hogy magában. És ezt eként kezelte.
Ha tényleg jóban voltatok előtte, esetleg elbeszélgethetnétek komolyan a dologról. És akkor talán ő is elmondaná, hogy mi volt a probléma. És talán még helyre is jöhetnek a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!