Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy férfit megerőszakolni nőként? Forditva még értem de ez hogyan kivitelezhető?
1.állatorvosi bénító nyakba.
2.magához tér kikötözve hasalva.
3.felveszel egy felcsatolhatóst és megkúrod.
másik opció
1.két nagydarab állattal megvereted az embert.
2.majd a 2 nagydarab lefogja,levetkőzteti.
3.felveszel egy felcsatolhatóst és megkúrod.
uy ennyi hülyeséget ...
de amúgy tényleg ha büntetőjogilag nézzük, valóban nincs különbség nő és ffi között ELMÉLETILEG, na a gyakorlatban meg menj csak be fériként a rebdőrségre feljelentést tenni h megerőszakolt egy nő, aztán meglátod az eredményét, őszintén, eddig hány ilyen ügyről tudunk? sztem nulláról, pedig csak én is tudtam régebben párról, amire ugyanúgy rá lehetne húzni, mint ahogyan a legtöbb igen szubjektíven értelmezett férfi általi erőszakot.
komoly gondok vannak itt jogszabályilag is és felfogásilag is, de ez nem olyan kérdés ami 20 év alatt változni tud sajnos. engem is anno 14 évesen egy 20 éves nagylány erőszakolt meg ha így nézzük, azt se tudtam mi merre, aztán nesze neked, hanyatt vágott egy szó nélkül. most akkor rohannom kéne feljelenteni? pedig hát erőszaknak erőszak ....
Melyik részét tartod kivitelezhetetlennek?
Azt, hogy egy nő amúgy is gyengébb, ezért nem tud kényszeríteni egy erős férfit fizikailag a szexre, vagy azt, hogy hiába kényszeríti, ha feláll rá a farka, akkor azt jelenti, hogy kívánja, így pedig már nem is lehet erőszak?
Egyik sem helytálló. Egy olyan nő, aki már évek óta sportol, lehet erősebb sok férfinál. Egy ilyen nő le tud fogni egy gyengébb férfit úgy, hogy az nem tud szabadulni, vagy meg tudja kötözni, betömni a száját, úgy, hogy a férfi nem tud mit csinálni.
A farok pedig nem feltétlenül csak akkor áll, ha a férfi akarja a szexet. Lehet, hogy a nő testileg tényleg vonzó, de a férfinak esze ágában sincs megdugni, mert mondjuk felesége van, vagy épp azért nem, mert a nő egy pszichopata. Nem lehet kontrollálni a merevedést, ha az erőszakoló nő ügyes és a megfelelő pontokon ingerli a férfi testét, akkor fel tudja izgatni a férfit akarata ellenére, és meg tudja erőszakolni. Sőt, ha a nő jól csinálja, a férfi testileg még élvezheti is az erőszakot, miközben fejben küzd ellene, de ettől ez még erőszak, hiszen nem szabad akaratából feküdt le a nővel, hanem kényszer hatására.
Pusztán attól, mert nehéz elképzelni, még lehetséges.
Szerencsére a nők személyiségétől általában távol áll az erőszak, de ettől még előfordulnak ilyen esetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!