Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Izgatna titeket néger sráccal lenni? Miért igen/nem?
Jártam már ghánai fiúval és sokkal jobb volt mint a magyarokkal.Értelmesebbek,figyelmesebbek, az ágyban pedig meg sem közelíthetik őket a mini intimméretű magyar srácok.Ha megint szerelmes lennék egybe,szívesen járnék vele.Szexre bármikor jöhetnek(30 év alatt),azóta tudom milyen az igazi,jó szex mióta néger fiúval voltam. Sokkal nagyobb a vonzerejük,férfiasabb a kisugárzásuk,ők az igazi férfiak.Bocs fiúkák,de ez van,ezt bizonyítja az itteni sok sértődött,féltékeny felhangú hozzászólás is:-)
19/L
nyalás szinten igen :)
mert egzotikum
(persze csak akkor ha jó teste van) :)
(tudom régi de ezekre a hülyeségekre muszáj írnom vmit xd)
"2-es;3-as"
2.: Neked az a nő már r.banc, aki nem veled fekszik össze, vagy egy veled azonos bőrszínű emberrel? Mert látszólag igen, és ez elég nagy probléma..
3.: Pontosan ugyanannyi nemi betegséget hordozHAT egy fekete bőrű ÁPOLT férfi/srác, mint egy fehér bőrű ÁPOLT férfi/srác. Sőt, egy ÁPOLATLAN fehér srácnál sokkal nagyobb az esélye hogy valamilyen nemi betegséget hordoz, mint egy ÁPOLT, és SAJÁT HIGÉNIÁJÁRA ODAFIGYELŐ fekete srácnál. Szóval csak megjegyezném, h attól senki nem lesz okosabb, vagy mittudomén hogy beírsz ide egy full rasszista megnyilvánulást, mert ezekkel csak a rasszista, előítéletes emberek értenek egyet, mert aki reálisan, előítéletek nélkül nézi ezt a dolgot, az nem fog egyet érteni valószínűleg egy ilyen igazából full "lényegtelen" rasszista megnyilvánulással.
És hgy válaszoljak az eredti kérdésre is.: Igen, már többször is volt erre példa, (illetve 2 évig volt egy fekete srác a barátom/párom). (és itt is megjegyezném, h "érdekes módon" egy nemi betegséget sem kaptam el, EGYIK fekete partneremtől SE.) 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!