Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan csajok akiket izgatna kipróbálni néger fiúval vagy csak én vagyok ennyire rájuk kattanva?
Ó basszus.Most miért r...nc az,akinek épp bejönnek külsőre a négerek? Ráadásul tévhit,hogy mindnek nagy farka van és ha valakinek meg pont a nagy farok az ideális az ő belső méreteihez,az sem r... ncság.
Nem mondta senki,hogy hozzájuk is menne.Itt mindenki r...nc,aki nem a magyar pasikat isteníti.
Én meg pont azt akartam írni, hogy miközben gyönyörű fekete nő nagyon sok van, valahogy a férfiak nem szépek. Legalábbis nekem nem tetszenek, pedig én elismerem azt is, ha egy pasi jó pasi. És azt sem vitatom, hogy a feketéknek nagyon szerencsés genetikai adottságaik vannak (testfelépítés, fqszméret), amiről persze nem tehetnek, mert kapták a sorstól. De az arcuk sosem sármos, szép a jellegzetes rasszjegyek, mint pl. a széles orruk miatt.
(Amúgy pedig a párkapcsolati moráljuk miatt sem érdemes összekrni velük, mert minden lelkiismeretfurdalás nélkül képesek egyik napról a másikra úgy lelépni, hogy sose találod meg őket. Még akkor is, ha gyereket szültél neki. És sose tudhatod, nincs-e már másik két családja Szenegálban meg Svédországban. De ez egy másik szál.)
Pasi voltam
#8-as vagyok.
Ezeket az előítéleteket azért hagyjuk már. Az ilyesfajta viselkedés, amit a #9 leír, ez már szocializációtól függ.
Van ismerősöm, aki külföldön él már régóta, három gyereke van, a legidősebb kb 13 éves, és kevesebb nála boldogabb embert ismerek - és néger a férje!
Te valami afrikai őslakosokról beszélsz? Nem minden néger férfi ilyen... -.-
A nagy farokról nem is beszélve. Nem mindegyiknek hatalmas.
Mondtam - nekem nem jönnek be, de azért örülök, hogy ilyen előítéletekkel nem rendelkezek irántuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!