Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az orál miatt vagyok borzasztóan szomjas napok óta? L
Figyelt kérdés
Kedden 12től negyed 4ig kényeztettem orálisan a párom. Persze pihenőkkel. Már utána is éreztem hogy szomjas vagyok, de azóta is folyamatosan iszok, pedig eddig naponta 1-2 pohár folyadéknál nem tudtam többet inni.
Lehet összefüggés vagy baromság ez?
2016. nov. 25. 16:00
1/13 anonim válasza:
Hallod, te egy hős vagy, de komolyan mondom, minden irónia nélkül.
2/13 anonim válasza:
régen napi 2 decit ittál? :O csoda, hogy még élsz. 15x annyit kéne innod.
3/13 anonim válasza:
Baromság.. Valószínűleg ki készült a szervezeted attól hogy csak napi 2 pohár folyadékot iszol a napi 2-3 Liter helyett.. Gyakorlatilag ki vagy száradva! 22 L
4/13 A kérdező kommentje:
Légyszi ne szidás meg gúnyolódás legyen már majd itt.
Tényleg egyre kellemetlenebb hogy iszok és iszok azóta.
2016. nov. 25. 16:02
5/13 anonim válasza:
Ilyen barátnő kéne nekem is! :P Biztos jó sok nyállal csináltad és ki száradtál :D
6/13 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon nagyon keveset ittam.. mindig mondják hogy tönkre fog menni a vesém emiatt. Azért fura hogy kedd óta meg ez van
Köszi a válaszokat, mindenkinek zöldet adtam!
2016. nov. 25. 16:08
7/13 anonim válasza:
Mi a kellemetlen abban, hogy iszol? Természetes. Naponta 2-3 liter folyadék kell. Igyál csak, ha jól esik, de olyan 5 liternél naponta azért állj meg!
8/13 anonim válasza:
Gyakrabban kéne szopnod ezek szerint. A párod is jól jár, és te is, mert előtte tényleg nagyon keveset ittál, a mostani a normális mennyiség. ;)
9/13 anonim válasza:
De jó szopókád van!!!! Napi 2-3 liter az ideális folyadék mennyiség ezt tudnod kell
10/13 anonim válasza:
TE csak naponta 1-2 pohár vizet iszol??'
Na szerinted hol a probléma? Ostoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!