Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar szexelni? Hogy tudnám elcsábítani?
Figyelt kérdés
6 éve vagyunk együtt. Működött a szex, nagyon jó volt, de most kerül. Inkább átmegy a barátjához, beül a gép vagy a tv elé vagy épp alszik. Szimplán látszik, hogy kerül. Nincs senkije, ez biztos. Szerintem elmúlt a vágy, amit irántam érzett. Hogyan lehet ezt újraéleszteni?
Adnátok tippeket?
2016. nov. 24. 22:01
1/6 anonim válasza:
Mennyire volt változatos a szex?
3/6 A kérdező kommentje:
Sokféle képpen csináltuk, anál, orál megvolt, különféle helyeken.
2016. nov. 24. 22:37
4/6 anonim válasza:
ez egyértelmű, hogy nem szexen múlik, itt a pasi nem akar már veled időt tölteni. Beszéld meg vele.
5/6 anonim válasza:
Egy ismerősömmel is ugyanez a helyzet, ott egyszerű az ok: a lány kegyetlen módon meghízott. Alapjáraton egy picit molett volt, de előnyére vált. Aztán teltek-múltak az évek, és a csaj nagyon elhízott, a csávó persze nem mondta neki, hogy változtasson vagy fogyjon le, járjanak el konditerembe stb., mert nem akarta megbántani. De a vonzalom az elmúlt.
6/6 A kérdező kommentje:
Napi szinten sokat vagyunk együtt, beszélgetünk, főzünk, akar velem lenni, csak a szex nem megy.
Én nem híztam el. Van egy fiunk, a terhesség alatt 3kg-ot szedtem fel, imádta a nagy pocakom, folyton szexelni akart, egyszerűen felizgatta. Most 3 éves, sosem volt az az éjszaka felkelős típus, nyugodtan együtt tudtunk lenni. Most, hogy oviban van, többet szexelhetnénk, már nem kellene csendben, de most valahogy nem akarja.
2016. nov. 25. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!