Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet hogy nem is élvezte?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy nem is élvezte?

Figyelt kérdés

A párommal rengeteg a petting,szeret nyelvvel kényeztetni..nagyon jól csinálja.Volt mikor rávettem a behatolásra de nem védekeztünk és mindkettőnknek rossz előérzete volt meg nem is tudtunk koncentrálni dologra tehát idő előtt abba hagytuk.Aztán vettem óvszert,petting során odasúgtam neki hogy érezni akarom..annyit mondott hogy "igen?!"..aztán később maga súgta oda hogy belém akar hatolni..megkérdeztem szeretné-e..aztán megemlítettem neki hogy van nálam óvszer..kicsit felszabafultabb volt.Szűk vagyok és így a behatolás nehézkes volt..de aztán egyre jobban összehangolódtunk..szabadon mozogtam ő hátrahajtotta a fejét és belekapaszkodott a takaróba..ezt akkor szokta mikor már mindjárt elélvez..aztán..rövidesenabbahagytam a mozgást mert azt láttam hogy kezdi kifújni magát..de nem vagyok biztos benne hogy elélvezett..mert a gumit nem vette le..inkább felhúzta a nadrágot..kicsit hozzámbújt aztán javasolta hogy menjünk aludni..bár ő sokáig képes volna ezt csinálni..jóéjt puszit sem adott..

még kezdő vagyok szex terén,ha pettingelünk..domináns vagyok..megkötöm a kezeit,szemeit és kérek..akkor mindkettőnk szeme csillog a gyönyörtől...de az aktus..Pedig szeretnék sok pózt kipróbálni..

Mit tegyek?

2016. nov. 22. 09:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Majd belejössz, nincs ezzel semmi baj. Kezdőként nem lehet elvárni, hogy profi legyél.
2016. nov. 22. 09:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Olyan fiút nem hordott a hátán a föld, aki ha nem élvez el, javasolja, hogy menjetek aludni.
2016. nov. 23. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!