Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyitől elélvezett a barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

GálG kérdése:

Ennyitől elélvezett a barátnőm vagy nem is élvezte?

Figyelt kérdés
az történt hogy tegnap kétszer megujjaztam mind a kétszer kb 5 percig tartott és utána már nem engedte hogy csináljam, de miért?

2016. júl. 11. 09:40
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

Ha nekem is nagy orgazmusom van,akkor én is szeretem abba hagyni vagy folytatni a barátomnak picit,mert érzékeny leszek odalent.

De azért 5 perc alatt ujjazástól akkora orgazmust átélni,hogy ne bírja tovább,hát minden esetre érdekes. Nem tudom mennyire lehetetlen,de számomra elképzelhetetlen.

Vele kéne megbeszélned,meg nem tudom mióta vagytok együtt,de látnod kéne rajta meg érezni,hogy most komoly vagy csak megjátsza.

2016. júl. 11. 09:44
 2/7 anonim ***** válasza:
54%
Add meg a telefonszámát, majd én megkérdezem tőle :D
2016. júl. 11. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:

Az élvezésnek azért vannak jelei,,ha a hüvelyében voltál és nem vetted észre , nem érzékelted akkor azért veled is gondok vannak.

Kérdezz, figyelj :)

2016. júl. 11. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Vagy bénán csináltad, kellemetlen volt neki vagy fájt. Ezért már nem is akarta többször.
2016. júl. 11. 10:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Összerándultak a testének izmai,vonaglott a teste?A nunija izmai összerándultak ütemesen többször is egymás után?Ha nem akkor tuti nem volt orgazmusa.19/L
2016. júl. 11. 10:27
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

ne, haragudj, de nem tudod megkülönböztetni az 'elélvezést' a 'nem élvezés'-től? csak nem erre irányult a kérdés...

(ha mégis, akkor próbálj orgazmusos videókra rákeresni... ott néha lehet túloznak, de azért támpontnak nem rossz)

vagy úgy tett mint aki élvezi, és nem tudod, hogy tettette-e? kicsit lehetne pontosítani az eset leírását, mert így elég érthetetlen...

2016. júl. 11. 10:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is hamar Elmegyek, nem élvezek hatalmasat, de ujjazás nekem annyi elég.
2016. júl. 11. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!