Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyitől elélvezett a barátnőm vagy nem is élvezte?
Ha nekem is nagy orgazmusom van,akkor én is szeretem abba hagyni vagy folytatni a barátomnak picit,mert érzékeny leszek odalent.
De azért 5 perc alatt ujjazástól akkora orgazmust átélni,hogy ne bírja tovább,hát minden esetre érdekes. Nem tudom mennyire lehetetlen,de számomra elképzelhetetlen.
Vele kéne megbeszélned,meg nem tudom mióta vagytok együtt,de látnod kéne rajta meg érezni,hogy most komoly vagy csak megjátsza.
Az élvezésnek azért vannak jelei,,ha a hüvelyében voltál és nem vetted észre , nem érzékelted akkor azért veled is gondok vannak.
Kérdezz, figyelj :)
ne, haragudj, de nem tudod megkülönböztetni az 'elélvezést' a 'nem élvezés'-től? csak nem erre irányult a kérdés...
(ha mégis, akkor próbálj orgazmusos videókra rákeresni... ott néha lehet túloznak, de azért támpontnak nem rossz)
vagy úgy tett mint aki élvezi, és nem tudod, hogy tettette-e? kicsit lehetne pontosítani az eset leírását, mert így elég érthetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!