Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ti mikor viselkedtek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mikor viselkedtek így? Fiúk, ti erre mit lépnétek? Többi lent.

Figyelt kérdés
A sztori röviden. Egy munkahelyen dolgozunk. Adott egy könyvelö csajszi (házas, csakúgy mint én). Többször észrevettem, hogy a tekintete a farkamra téved. Olyan dologról kérdez, amit más is meg tudna válaszolni. Igazából kicsi átfedés van a munkánk közt. Véletlenszerü érintések. Nem mondom, imponál ez nekem is, de mégis mi a következö lépés részemröl? Egyáltalán lépnem kell?
2016. nov. 21. 22:05
 1/9 anonim válasza:
96%
Ha házas vagy,szerintem ne tegyál semmit,de hamár ilyeneken gondolkozol vagy ilyet kérdezel,akkor ott már valami baj van a jelenlegi házasságodban.
2016. nov. 21. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
97%

Miért vagytok házasok, az nem jelent semmit? A feleségeddel minden rendben?

Kerüld el a csajt, egy munkahelyi viszony nagyon kellemetlen tudna lenni a közeljövőben, főleg ha más is felfigyel rátok.

Legalább benned legyen tartás, ha a csajsziban nincs.

2016. nov. 21. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
Mit lépnék? A tisztességesnél nagyobb távolságot tartanék.
2016. nov. 21. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
Túlgondolod.
2016. nov. 21. 22:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat. Még semmi nem történr, ami miatt nen tudnék tükörbe nézni.

4-es, böven benne vsn, hogy túlgondolom. Próbálom objektívan nézni, hogy másokkal hogy viselkedim. Bekem így adja ki.

2016. nov. 21. 22:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Huh, bocs a rém nagy hibákért. Telefon....
2016. nov. 21. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
96%
Ebben az esetben azt hiszem, hogy az a legjobb, ha a flörtnél tovább egyikőtök sem megy. A munkahelyi viszony gáz, pláne, ha egyszer véget ér. A pletyka borzasztó gyorsan terjed, hamarabb tudni fogjak a kollégák, hogy mit csináltok, mielőtt valóban csináltatok volna valamit. Nem mellesleg családos emberek vagytok.
2016. nov. 21. 23:14
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is túlgondolod. Mi nők szeretjük próbálgatni, tudunk-e még hódítani. Nekünk ez sokszor csak játék.

Ha meg nincs igazam, akkor se menj bele semmibe. Az előttem írónak nagyon igaza van abban, hogy mindenki mindent tudni fog. Akkor is, ha nem történt komoly dolg.

2016. nov. 21. 23:45
 9/9 anonim ***** válasza:
94%
Nem szoktam így viselkedni.. De egyértelmű hogy be jössz neki és dugni akar.. Mit tegyél.. mit lépj? Ha van GERINCED akkor 3 lépést Hátra!!!! 22 L
2016. nov. 22. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!