Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha teljesítenéd ezt a 10 dolgot örökre a szexrabszolgád lennék. Mi a véleményetek erről?
Egy csaj összeír 10 dolgot amin a valaha létezett legperverzebb legdurvább és leggyomorforgatóbb szexuális játékok van,amiket a jelöltnek végig kellene csinálni és akkor a lány annak a jelöltnek adná az egész életét azt tenné amit mond akkor amikor akarja.
Ki menne bele?
Attól függ, mik azok a szexuális játékok. Ha úgy gondolnám, hogy túlélhetőek, nem vészesen megalázóak, akkor esetleg - hiszen nekem is van néhány olyan fétisem, ami ebbe a kategóriába tartozik. És egy szexpartner életem végéig előnyös lenne. De annyira nem akarnám kétségbeesetten ezt a szexrabszolgát, szóval ha nagyon rossz lenne a 10-es lista, akkor hagynám a francba.
(Legalábbis elméletben, a fantáziámban így működik. A gyakorlatban úgysem hinném el, hogy tényleg az életem végéig elkötelezné magát.)
"Hát én ilyenek nélkül is szívesen lennék rabszolga :D"
Üzeneteid (239 új)
Hát ebbe épp eszű férfi nem menne bele
Csak pár dolog ami el is venné a normális férfiak kedvét a top 10-ről.
-Tűvel átszúrni a nemi szervet
-Hányás szex
-Kaki szex
-Szárazon felnyomjon neki valami óriási dildót.
-Nemi szerv rúgás, taposás
stb stb...
Hát most ezt ki az aki végigcsinálná? Összerogyna meg elhányná magát az emberek 99.999%-a amellett hogy lehet a farka se állna fel, vagy olyan fertőzést szedne össze a fekáliától meg a hányadéktól hogy egy életre megutálná a szexet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!