Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, szerettek fenekelni?
Szerintem nem tér el az egészségestől. Ex barátnőm minden tekintetben normális, mellette imádta a fenekelést velem, így tudott csúcsra jutni. Különösen négykézláb, kutyapózban szeretkezve szerette nem túl nagy fakanállal. Kézzel kis bemelegítés, majd az eszköz. Teljesen elérzékenyült mikor meglátta a kezemben a fakanalat. Volt mikor annyira kérte az ütéseket, hogy már kis lila foltok is maradtak a popsiján. Egyszer még a strandra is így mentünk el a nyomokkal. Sokáig nem gyakoroltuk a dolgot, pedig biztos több eszközt is kipróbáltunk volna.
Párom nem annyira kedveli, néhanapján rá tudom venni. Akkor ráül velem háttal a szerszámomra, elkezdi magát fakanalazni majd átadja az eszközt. Szerintem saját magának nem fáj annyira. Ilyenkor ha magunkkal teszünk dolgokat, az agyunk bizonyos funkciókat tompít. Pl. saját magunkat nehezebben tudjuk megcsiklandozni is.
Tulajdonképpen játékból csináltuk csak. Egyszer büntetésszerű volt, akkor viszont kaptam egy pofont. Én nagyon szeretem adni, figyelve a reakciót, de időnként kapok is.
Egyfajta édes-savanyú mártáshoz tudnám hasonlítani, bár hallottam, sokan szeretik szex nélkül is.
igen. volta ki csak kézzel szerette, vagy szíjjal, más fakanállal, és bármilyen eszközzel szívesen kipróbálta, (nádpálcával, papuccsal, pingpongütővel...)
van aki négykézláb a földön, vagy a lábam közé fogott fejjel, vagy magasra feltartott fenékkel. vagy asztalra fektetve, esetleg kikötve, ... tojásvibrivel a popsijában, esetleg viaszt csepegtetve rá :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!