Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy szexkapcsolatban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy szexkapcsolatban vannak kikötéseim, miért sértődik meg rajta a pasi? Miért flegmázik? Ha meg így áll hozzá, minek akar lefeküdni velem?

Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 22:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
56%

Ahogy elnézem a véleményeket, úgy tűnik rosszul választottál, ha pont egy ilyen pasi kell és nem szeretnéd, ha mással is lefeküdne. És alighanem vagy tényleg elfogadod vagy keresel mást.

40Ffi

2016. nov. 20. 23:21
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
Szexkapcsolatban nem várhatod el hogy csak téged dugjon aranyom... Ezért Szexkapcsolat... Nem olyan mint a párkapcsolat.. Ne is csodálkozz hogy ki akadt. 22 L
2016. nov. 20. 23:44
 13/20 anonim ***** válasza:
56%
Ket fajta pali van de a lenyeg ugyan az. Az egyik olyan aki megsertodik ha ilyet mondasz. A masik pedig beetet hogy "oke dragam csak veled fogok dugni" de a lenyeg hogy ugyis fognak massal kefelni csak az utobbi megkimeli magat egy balhetol :D
2016. nov. 21. 00:12
 14/20 anonim ***** válasza:
56%

Hátvez nagyon jó. Legközelebb egy politikustól várod el, hogy ne hazudjon?

Amúgy a többieknek igaza van. A szexkapcsolat lényege, hogy a felek találkoznak, dugnak és Viszlát. Nincs lelkizés, elmszámolás, hűség.

Én biztos szó nélkül otthagytalak volna. Méghogy ne dugják mással. Aztán mi jön? Hallgassam meg az értelmetlen fasságaidat, utána rimánkodjak a szexért?

2016. nov. 21. 02:23
 15/20 A kérdező kommentje:
Szerintem semmi fura nincs ebben, de épp ezért mondtam,hogy döntsön. Ha nem tud ehhez így hozzáállni,akkor keressen olyat, aki hozzá alkalmazkodik. Annyit még elárulnék, hogy óvszer nélkül szeretne szexelni. Nyílván nem akarok semmit elkapni. Nekem ez ennyit nem ér.
2016. nov. 21. 04:38
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

ma 04:38

Semmi gond akkor nem neki leszel a kedd délutánja hanem másnak... arra még nem gondoltál hogy keress egy fix párkapcsolatot? Ott még lenne lehetőség leülni és megbeszélni hogy ki mit vár el

2016. nov. 21. 05:04
 17/20 anonim ***** válasza:
74%
Ingyenqva vagy, nevetséges ebből a pozícióból bármiféle kikötéssel előállni.
2016. nov. 21. 07:14
 18/20 anonim ***** válasza:
Aki ribizlinek áll, ne válogassék.
2016. nov. 21. 09:29
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Ezen nagyon jót nevettem. :)))
2016. nov. 21. 10:47
 20/20 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező, nehogy engedd neki, hogy óvszer nélkül csinálja! Még a végén teherbe ejt, azt f4sznak kéne ilyen hülyéből, mint te, még egy.
2016. nov. 21. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!