Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-es skálán mennyire találod magad izgatónak? Gondolok itt a kinézet mellett a kisugárzásra, beszédre, mozdulatokra.
F- 23
Kinézet: 8.5
kisugárzás: 3
beszéd:5
mozdulatok:3
Kinézet: 8
Kisugárzás: 10
Beszéd: 8
Mozdulat: 10
L
Értékelni nem merem magam, de a kinézet nem kapna valami magas pontszámot. A testem húzná feljebb talán, amivel úgy nincs bajom. :) Kisugárzás... nem mindig olyan, mint amilyennek szeretném, hogy legyen sajnos. Ezen is van mit javítani. Mint ahogy a beszéden is. Írásban ez a része jobban megy és sokkal elégedettebb vagyok magammal, élőbe már nehezebben tudom úgy forgatni a szavakat, mint ahogyan azt szeretném. Persze vannak itt is jobb pillanatok. Mozdulatokról nem tudok nyilatkozni... fogalmam nincs:D Majd ha egyszer több önbizalmam lesz ezek változhatnak. :)
22/f
Kinézet:4/10
Kisugárzás:3/10
Beszéd:5/10
Mozdulat:4/10
17/F
Önbecsülésem van, az önbizalom meg idővel megjön, ha úgy alakul egy beszélgetés vagy találkozó. Minden apró pozitív visszajelzés növeli :)
Kinézet: 9
Kisugárzás: 10
Beszéd: 9
Mozdulat: 10
22/F , nem vagyok se egó se semmi, egyszerűen a tapasztalat mindezt adja :)
Köszi a válaszokat :)
Utolsó:nem is feltételezném...lényeg az őszinteség :)
néha egyesnek érzem magam, néha 6-osnak, szóval legyen a kettő között:
10/4
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!