Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénisz mérettel kapcsolatban miért vannak ennyire eltérő válaszok? Ennyire különböznek az igények vagy valaki hazudik?
Ahány nő, annyiféle igény. Mit kell ezen csodálkozni?
Nekem 10-17 centiig bármi jöhet, mondjuk 18-ig még elmegy, de afölött már észnél kéne legyünk... És hiába mondom, hogy nekem a vastagság a lényeg, vagyis minél jobban feszít, annál jobb, mégis jól elvagyok a párom 4,5 centis vastagságával, mert nem ez alapján választok párt hosszú távra. De ha csupán szexpartnerről lenne szó, akkor sem farokhossz vagy -vastagság alapján választanék, mert elsősorban nem ez tesz számomra izgatóvá egy pasit. Ha ilyen extra felszereltsége van, az már csak hab a tortán. :D
Sok a hazug.
Főleg azok csökött trollok, akik nőnek adják ki magukat, és itt élik ki a frusztrációjukat a kis fütyijük miatt.
Nem kell mindent készpénznek venni, amit olvasol, és egy a gyakorira ötszörösen igaz!
Egy dolgot ne felejts el: senkinek nem kell megfelelnie minden nőnek! Csak annak az egynek, akivel együtt vagy.
Ha az ujjazással , vagy nyalással is el lehet érni a teljes kielégülést, akkor egy közepes f.sszal is.
Úgy hogy már egy 12 centis bőven elég. Csak persze tudni kell használni. Nem 3 perc alatt végezni és ott hagyni a nőt.
A barátomnak közepes. Illetve nekem ő az első, tehát nem tudom behatárolni kinek milyen lehet meg mekkora is az akkora. Egyáltalán nem tűnik nagynak, és ezt minden rossz szándék nélkül írom. Nekem az övé tökéletes, ha teljesen bennem van, a méhszájamat bökdösi. A vastagsága sem kicsi, de én elég szűk vagyok (el szoktunk szenvedni mire beteszi) így még vastagabbnak érzem. Nagyjából olyan 16/4-es lehet az övé, de nekem teljesen tökéletes :)
Véleményem szerint ahány nő annyi ízlés.
"#10 és akkor hogy van annyi párkapcsolat? Nem jut mindnek átlag feletti akinek kapcsolata van, mert akkor nagyobb lenne az átlag is."
Azért, kérdező, mert a szerelmes nőnek sokkal fontosabb, hogy ki fityeg a farok másik végén, mint az, hogy mekkora az a farok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!