Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ha egy lány tud spárgázn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha egy lány tud spárgázni, azt vonzónak találjátok?

Figyelt kérdés
Ès ha igen mitől olyan vonzó az?:)

2016. nov. 19. 21:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Engem rettenetesen izgat jópár éve amikor egy lány megcsinálta a fürdőben. Annyira felizgatott, hogy hetekig ez járt a fejemben és erre állandóan felállt a farkam.

De azt nem tudnám megmondani pont miértde rettentően szexi főleg bikiniben.

Utána rengeteg ilyen videot nézek a youtubon (keresőszó flexible girl) szóval nagyon de nagyon fa szállító (főleg az álló spárga)

2016. nov. 19. 21:57
 12/19 anonim ***** válasza:
A könyv is ott nyílik, ahol...
2016. nov. 19. 21:58
 13/19 A kérdező kommentje:
Wooow, fiúk koszonom nektek ezt a sok valaszt. :)oszinten nem gondoltam volna, h ennyien fogtok irni es h mindenkinek tetszik ennyire. :) akkor viszont nyujtok mindennap *-*
2016. nov. 19. 23:01
 14/19 anonim ***** válasza:
Rajtam is nyújthatnál.😍
2016. nov. 19. 23:03
 15/19 anonim ***** válasza:
Számomra izgató!
2016. nov. 19. 23:48
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát persze, hogy vonzónak. Jó munkásemberként Németországban havi 1300 Eurót is megkereshetsz spárgázással. :D

Viccen kívül roppant szexinek tartom, kellő hajlékonyságról tesz tanúbizonyságot...s amikor elképzelem, hogy belespárgázik a péniszembe...OMFG. :D

2016. nov. 20. 01:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen, nagyoz izgató, ha egy lány laza és hajlékony. Szeretem ha formálja testét és ez együtt szokott járni a sok nyújtással.
2016. nov. 20. 06:15
 18/19 anonim ***** válasza:
8%
Agyra gyúrjál inkább!
2017. ápr. 18. 15:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem árt ha hajlékony, de jobban számít, hogy mennyire gátlástalan, és fantáziadús.
2017. ápr. 18. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!