Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ez mennyire zavaró? A belső combom nagyon izzadós, ezért a bugyijaim állandóan "át vannak ázva" és ettől elég erőteljes a nemi szervem "illata" nagyon gyakran.
Nem tudom hogy őszinte választ akartál vagy valami megnyugtató habidumát, de én őszinte leszek.
Engem zavarna. Ahogy az is ha egy akármilyen embernek büdös a szája, vagy bármije. Nem nézném el csak azért, mert duci vagy. Vagy adj le kilókat, vagy fújd be féldoboz dezodorral, vagy viseld el hogy lesz aki zavarónak találja.
Nekem a duci, husis combú lányok tetszenek, es szerintem el tudnám fogadni ^^
15/F
Engem nem zavarna. Erről nem te tehetsz. Izzadósabb vagy, ezt el kell fogadni. Ha adsz magadra és mégis átázik a bugyid mert izzadsz és a puncid is befülled az nem a te hibád! Engem egyáltalán nem zavarna. Sőt én jobban is szeretem a husis lányokat:)
25 F
Nem gondolom, hogy a testsúlynak lenne hozzá köze, bár ki tudja - én kb azóta küzdök hasonló gondokkal, hogy kamaszodni kezdtem, az meg nem most volt. :)
Egyébként nem (csak) a combod tehet a dologról, egyszerűen vannak, akiknek jóval erősebb a természetes folyása, mint az átlagnak.
Nekem személy szerint a ciklus bizonyos szakaszaiban megesik, hogy annyira erős a folyásom, mintha bepisiltem volna...
Nálam sokat segített a fogamzásgátló, meg nem szüntette teljesen, de jóval enyhébb a dolog, emellett pedig lehet kapni olyan tisztasági betétet, ami pici, vékony, esetleg még illatosított is. Nekem remekül megoldotta a problémát, sokkal komfortosabban érzem magam egész nap, kevésbé erős tőle a szag is - mivel az ugye főleg a fehérnemű és a nadrág szaga... Ezek meg olyan picik, hogy nem látszanak át a ruhán, akkor se, ha szűk, meg ha a pasid belenyúl a bugyidba, akkor sem feltűnő.
Az izzadás ellen meg nyugodtan kend/fújd be a combodat is izzadásgátlóval, illetve akkor is sokat segít a tisztasági betét (nyáron én is izzadós vagyok, szóval tapasztalat :D).
Páromat egyébként egyáltalán nem zavarja a dolog, sosem tett még rá megjegyzést, hogy rossz szagú vagy ízű lennék. Saját komfortérzetem miatt szívesebben időzítem az orált olyankorra, ha fürdés után vagyunk, de szerintem ez "normális" esetben is természetes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!