Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mit csináljátok ha egy fiatal tőletek 7-8 évvel fiatalabb lány azt mondaná hogy dugni akar veletek?
Figyelt kérdés
Nyilván nem a 18 éves fiúra vagyok kíváncsi ők is válszolhatnak de nyílván az eszszerű kereteken belül nem 11 éves lánytól van szó
18L
2016. nov. 18. 23:09
21/27 anonim válasza:
Szeretem a fiatal lányokat. A szüzességét nem venném el, de ha már nem az, szívesen benne lennék pár kellemes órában vagy laza kapcsolatban.
22/27 anonim válasza:
Hmm, szóval egy 23 éves csaj? Szó nélkül már ültetném is bele... :p
23/27 anonim válasza:
Összecsapnám a kezem, cigánykereket hánynék, és hálát adnák az égnek, hogy összefutottam egy ilyen lánnyal. Aztán elnyalogatnám. :)
24/27 anonim válasza:
Én barom nem egyet utasítottam vissza idén !! Azóta is kattog az agyam h háde"mééé!!!???
25/27 anonim válasza:
Ezt hányszor kérdezed még meg?
26/27 anonim válasza:
Csajom van, szóval visszautasítanám.
27/27 Templeton Peck válasza:
Az egy hülye aki ki hagy egy ingyenes szexet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!