Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Új játékot talált ki a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új játékot talált ki a barátom. Beköti a szemem és ki kell találnom, hogy ki hatol belém. Többszöri szakítás ellenére is szexuálisan üldöz. Szerintetek jelentsem fel?

Figyelt kérdés
Azt hittem elájulok, amikor egy ártatlan szembekötós játék alkalmával kiderült, hogy ezt megszervezte és többen is belém hatoltak ... és utána ismertette fel velem, hogy bizony nem ö volt. ö csak végignézte ... Ez betegség, amitöl menekülnöm kell. Kitöl kérjek segítséget?
2016. nov. 18. 17:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Egyértelmüen leírtam, hogy utólag értettem meg, hogy ezt egy rossz játéknak szánták ...

Ilyennel nem viccelödik senki, mert viccnek nagyon durva

azóta találtam olyan ügyvédet, aki támogat és mostmár van segítség.

Bár én itt is segítséget kértem és nem negatív értékü hozzászólásokat

2016. nov. 19. 01:23
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha neked izgató ez, akkor nagyon bejönne egy ilyen. Szívesen csatlakoznék a baráti körötökhöz.
2016. nov. 19. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!