Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anál plugot hogy szoktatok "hordani"?
Olvastam, hogy az analis szex elott sokan lanyok berakjak maguknak a plugot akar egesz napra reggeltol pl: az utcan, munkahelyen bennuk van. Nem kenyelmetlen hogy egesz nap bennetek van? Vagy epp ellenkezoleg? Illetve ha kakilni kell, azt erzitek azert elotte (nyilvan akkor ki kell venni elotte)?
A normalis valaszokat elore is koszonom!
26L
1-2 órára szoktam berakni, anál szex előtt vagy szex közben. Engem is izgat nem csak a barátomat.
Hosszabb időre el tudom képzelni h valaki élvezni, de nekem kellemetlen lenne. Egyszer bent maradt éjszakára, úgy aludtam el, és az éjszaka közepén arra ébredtem h elég kellemetlen érzés. De nem lett tőle semmi bajom.
Egyébként meg sárdobálás helyett inkább valami orvost kéne megkérdezni nem? Gondolom ha tényleg egészségtelen lenne nem lenne tele vele az összes szex shop..
Utolso mondatodat gondold vegig utolso!!
Szerinted erdekli a kapitalistakat hogy Te es a tobbi hogy teszi magat tonke?
Nekik az az erdekuk hogy eladjak a szemetet.
Hogy sikerült egy hat évvel ezelőtti kérdést és annak a 22ik kommentjét megtalálni?
Csak azért, hogy idiótázz egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!