Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az anál plugot hogy szoktatok "hordani"?
Olvastam, hogy az analis szex elott sokan lanyok berakjak maguknak a plugot akar egesz napra reggeltol pl: az utcan, munkahelyen bennuk van. Nem kenyelmetlen hogy egesz nap bennetek van? Vagy epp ellenkezoleg? Illetve ha kakilni kell, azt erzitek azert elotte (nyilvan akkor ki kell venni elotte)?
A normalis valaszokat elore is koszonom!
26L
Es mi a helyzet a fiuknal?
Mert a prosztata miatt meg mindeg naluk a legkezenfekvobb es biologiailag megmagyarazott az anal szex!
Koszonom!
Es ha reggeltol benthagynam, akkor az izgato erzes vagy mar fajna egy ido utan?
férfiként írom hogy évek óta agyalok hogy kipróbálom a plugot. egyszerűen annyira piszkál hogy milyen jó lehet ha egész nap van valami odalenn, és nap végén hatalmasakat recskázni az egészre.
25/F
En általában a barátom érkezése elott 2 órával szoktam felrakni hogy ha egyeztetjük azt hogy lesz analis szex
19/L
Az elozot termeszetesen a #4.nek irtam.
Koszonom a normalis, segito valaszokat :)
én szoktam akár egész napra is, nem muszáj ahhoz este análnak lennie, anélkül is beszoktam rakni
25/L
Koszonom :)
Es milyen erzes mikor egesz napra bent van? Nem lesz kellemetlen?
Vegulis jo tagitani egesz nap a zaroizmokat hogy kesobb szeklettartasi gondok legyenek....
Most fiatalon jo poen de kesobb egy vegbelmutet cuki tud lenni!
Nemelyeknel csupan azert , hogy az onzo pasija nagyot elvezkedjen rajta ....
Gratulalok!
Ezen is gondolkodj el kerdezo, hatha irtam ertelmeset is!
Bar huszonevesen megitelve az idosebbek nyilvan hulyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!